Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfinak van ebbe beleszólása?
Szerintem a meg tartsuk-e dolog az nem az, hogy letben maradjon-e az a baba. Hanem hogy velünk nevelkedjen, vagy árvaházban.
Ugyanis szerinte és ez nem valami vallás, vagy valami, hanem az én véleményem: Minden élet egyedi, így joga van hozzá, bármilyen is a körülmény, a szülő, és bármi más. Ugyan ki egy anya/apa hogy eldöntse, élhet-e valaki?
A nő teste-dologban pedig annyi, hogy olyankor nem csakis az ő teste. Sőt, ha nem táplálkozik megfelelően, akkor a tápanyagot a teste elvonja a saját szervezetéből, hogy a magzatnak megfelelő mennyiség legyen.
Szerintem ha nem értenek egyet, akkor az lehet a megfelelő lépés, hogy az aki azt mondta tartsák meg, az neveli fel egyedül.
Értem én, kihagytam az az esetet, ami sajnos gyakran előfordul, csak nem jelenik meg egyből az én fejemben.
Ilyenkor a csaj dönt. Ő feküdt össze valakivel, akit alig vagy egyáltalán nem ismer. Az "apa" csak akkor szóljon bele, ha vállalja, hogy a gyerek 18 éves koráig eltartja az anyját és a gyereket. Különben menjen a pi..ába!
Jog szerint nincs, de számtalan, akár rejtett módon és gyakran megesik, hogy a férfi belezsarolja a nőt az abortuszba.
Én azt mondom, hogy ha a férfi nem akar gyereket, ne engedje ki a védekezés jogát és lehetőségét a kezéből. Ha arra alapoz, hogy a nő védekezik, akkor megérdemli, ha rászedik.
Ha pedig egy nő elvei ellenére való az abortusz, úgy fog gondolkodni, hogy nincs az a férfi, akinek a kedvéért kinyírná a gyermekét.
Normális pár azonban még azelőtt tisztázza egymással a kérdéssel kapcsolatos elvi álláspontokat, mielőtt bármilyen aktualitás akut helyzetet teremt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!