Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy hogy elképesztően sok az unalmas ember?
MIt zavar az téged??? Demokrácia van, mindenkinek joga van hülyének/unalmasnak6retardáltnak lennie...
Több csaj marad...
Akkor én csajként is beszállok az unalmasak táborába... munka, munka, munka... pár perc gyk alvás. :D
Bár nekem ez így nem felel meg, hiányzik egy kis élet, egy kis lazulás. De most olyan a munkám, hogy nincs időm másra. :(
Sajnos muszáj az életünk java részét munkával tölteni, ha nem akarunk éhen pusztulni, vagy hogy elárverezzék a házat a fejünk fölül, már akinek van... A maradék kevés időben mindenki fásult, hulla fáradt, még jó, hogy a maradék napi 2 órájában nem indul vadvízi evezésre.
Ha te nem tartozol ebbe a csoportba, örülj neki, de ne szidd azokat, akik igen. Nem költözhet mindenki Svájcba, hogy valami rendesnek mondható pénzt kapjon, és másképp tudjon élni.
Egyébként ez politika kategória, nem szerelem-szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!