Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem ra a baratom, hogy Istenfelo legyen?
Amennyiben kapcsolatban vagy az Istennekkel, lenne egy -két kérdésem tőle. Légy olyan kedves és kérdezzd meg és tájékoztass a válaszról.
1. Hogyan működik a gravitáció?
2. Hány dimenzió létezik?
3. Élvezi a mérhetetlen sok szenvedést, melyet a világegyetemek élőlényeinek el kell viselniük?
4. Ő honnan ered?
Egyenlőre ennyi
+
Tényleg nem hozzávaló, mivel
1. Intoleráns vagy.
2. Elvakult vagy.
(Ne mondd, hogy csak 1 Isten van, mivel te nem kommunikáltál még 1-el sem)
Szerintem kamuzol, kedves kérdező.
Ha hívő lennél, tudnád, hogy az evangelizáció nem úgy működik, hogy "rávenni valakit", a középkor óta a tűz és vas sem ér, hanem példamutatással kell történjen.
Figyelj jobban, ezzel könnyű elrontani. Nem rávenni, példamutatni!
Sehogy. elnőtt ember, csak el tudja tán dönteni, miben akar hinni, vagy akar-e egyáltalán.
Te ezt vagy elfogadod, vagy nem.
(Ilyenkor amúgy mindig röhögök, mikor a keresztények vergődnek, hogy mert az ateisták RÁERŐLTETIK az immoralitást másokra, holott ahogy a kérdés is statuálja, a keresztények akarnak mindenkinek a torkán lenyomni mindenféle marhaságot.)
Ez nagyon fájt. Szerintem a psi jobban járna ha szakítanátok, mert ha ilyen gondolataid vannak az elég beteges. Miért kéne, hogy higgyen benne? Különben is én ezt a vallás dolgot egy nagy marhaságnak tartom. Pontosan honnan is tudjuk, hogy létezik Isten?
Szerintem ne akard ráerőltetni, ha nem hisz, mert én pár nap után szakítanék az ilyennel, elmenne az egésztől a kedvem. Illetve azt nem értem, hogy az téged miért tesz boldoggá, ha őt bevonod ebbe. Ha mondjuk templomba akarsz menni, vagy este imádkozol, akkor csináld egyedül, és ha nem tetszik, hogy a barátod nem hisz, akkor keress mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!