Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy engeszteljem ki a barátom, ha nagyon dühös rám?
Haragszik rám, és nem érzi igazán hogy szeretem... Ma fogunk találkozni, nála leszek pár napot, mit tegyek hogy helyrehozzam a dolgokat? Nyilván azon kívül hogy megbeszéljük és kedves leszek vele, stb.
Srácok, ti milyen dolgoknak örülnétek ilyen helyzetben?
Általánban bocsánatot kérek és ha igazán szeret belátja, hogy az ember is hibázik. Olyankor mindig bújok hozzá.
18/L
Sok fiú azt írja, hogy békülős szex. Nem rossz dolog, de még mindig azt mondom, hogy NE kényszerből. Az a legrosszabb…
18/L
Békülős szex az alap, két hete nem láttuk egymást, így nem kérdés hogy mi lesz amint hazaérünk :D
De én most más dolgokra gondoltam, bármi amitől érezheti hogy szeretem és szeretek vele lenni, mert volt egy csúnya félreértésünk.. (pl, azt mondja nem szeretek vele csinálni semmit, holnapra foglaltam le mozijegyeket és mondom neki hogy menjünk el, ilyesmik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!