Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz egy emberről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz egy emberről, aki az exbarátnőjének a hajtincsét a szekrényben tartja? És elvileg már nem szereti. és úgy gondolja ez csak egy emlék?

Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 00:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Semmi furcsa nincs ebben én a bal kisujját tartom a szekrényben.
2010. jan. 29. 11:58
 12/14 anonim válasza:
hát szerintem ez eléggé beteges..:S mondjuk ok hogy emlék meg minden...de azért ez mégis egy eléggé "személyes " tárgy...én teljesen megértem a kérdezőt..én sem venném jó néven az ő helyébe...
2010. jan. 29. 12:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi rossz. Te nem őrzöl emlékeket? Az én exem megtartotta az exei leveleit, és én is így tettem. Sőt, smseket sem töröltem ki.

Az a beteges, hogy a haverom barátnője elégettette az exek levelét. Nevetséges, és szánalmas.

Becsüld meg a pasast, és ne piszkáld emiatt.

2010. jan. 29. 12:33
 14/14 anonim ***** válasza:

látszik,hogy megbecsüli az exeit..Én az exem haját a régi sminkesemben tartom,nincs ebben semmi gáz,egyszerűen csak azt mondtam,hogy megőrzöm,és akkor miért dobnám ki?Az én pasim meg a régi szerelmesleveleit tartogatja,de engem az sem zavar,amíg mellettem van,addig nincs gáz..Akkor van baj,ha esténként,vagy időközönként azt tapizza,meg szagolgatja,mert akkor bizony hiányzik neki a lány..

És tudnod kell,ha bármikor elváltok,ő ugyanúgy tiszteletben megtartja a tőled kapott tincset!Szeretem a romantikus pasikat!Becsüld meg! :)

2010. jan. 29. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!