Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ilyen súlyos önbizalomhiányból kitörni?
25 éves pasi vagyok. Egyáltalán nem merek közeledni a nekem tetsző nőkhöz, mert úgy érzem, nem vagyok elég jó, nem vagyok vonzó, nincs miért engem válasszanak.
Minden ismerősöm azt mondja, hogy csak a fejemben van ez az egész, és jól nézek ki, az eddigi egyetlen barátnőm oda volt értem, amíg jártunk, én mégis csúnyának, vagy legalábbis jelentéktelennek érzem magam, és egy folyamatos szorongásban élek, rettegek hogy ez az öngyűlölet egész életemben megakadályoz abban, hogy teljes életet éljek.
Mit tehet valaki ebben a helyzetben?
Lehet valami oka a múltadban, amiért így érzel? Gyerekkori kritikák, gúnyolódások, túlzott szigor?...
Gondolkodj el ezen, és esetleg egy pszichológus vagy ilyen témájú könyvek segíthetnek. Nem ciki szakemberhez fordulni, mert lehet, hogy idővel nem csak ezen a téren jelent majd problémát, hanem más életterületen is (pl. munkában).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!