Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az 5 legjobb tulajdonságod? Melyikeket várnád el egy párkapcsolatban?
írok ötleteket: barátságos, megbízható, igazságos, optimista, intelligens, lelkes, segítőkész, felelősségteljes, hűséges, okos, lelkiismeretes, figyelmes, kitartó, humoros, pontos, magabiztos, kedves, ötletes, bátor, odaadó, türelmes, tapintatos, igényes, vidám, érdeklődő, nyugodt, szerény, nyitott, gyakorlatias, gondoskodó, játékos, érett, merész, szorgalmas, megbocsátó, rugalmas, laza, racionális, őszinte, ragaszkodó, toleráns, alkalmazkodóképes
természetesen írhatsz mást is
Mindig rossz íze van számomra egy kicsit, amikor az embernek saját magáról kell pozitív hangon beszélni, én meg eleve olyan típus vagyok, hogy a gyengéimet jóval előbb észreveszem és tudnám sorolni, mint az erősségeimet...
De azért megpróbálom: intelligens, igazságos, racionális, toleráns, türelmes.
Elvárásaim elsősorban saját magammal szemben vannak, de egy párkapcsolatot nyilván akkor éreznék működőképesnek, ha kölcsönös megértésen alapulna és a konfliktushelyzeteket intelligens módon tudnánk kezelni.
Nem könnyű az öt legfontosabbat kiválasztani, de mondjuk kedves, alkalmazkodóképes, humoros, kreatív, és tiszteletben tudom tartani a párom és mások szabadságát, privát szféráját.
Amit egy férfiban a legtöbbre tudok értékelni, az az intelligencia (mind az értelmi, mint az érzelmi intelligencia), gerincesség, megbízhatóság, határozottság és a humorérzék.
(Meg rengeteg más dolog, épp erről írtam itt életem leghosszabb hozzászólását nemrég - de ha egyszer most csak ötöt lehet kívánni, akkor részemről ennyi. :-)
1: Imádok puncit nyalni
2: Jól nyalok
3: Odaadóan nyalok
4: Szenvedélyesen nyalok
5: A végén megmosom a fogam.
Hasonló ötöt várok el csak nőre értve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!