Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes felakasztanom magam, ha a nyomorékságom miatt sosem lesz barátnőm vagy szexkapcsolatom?
Egy nagy nyomorék lúzer gyerek vagyok,tele a leghátrányosabb férfi tulajdonságokkal.
1.Béna,ügyetlen,bamba,kétbalkezes
Semmit nem vagyok képes normálisan megcsinálni,mindent elbaltázok,annyira ügyetlen és bamba vagyok,semmihez sem értek,lassú a felfogásom.
2.Félénk,gyáva,gátlásos,szégyellős,visszahúzódó
Nem merek megszólítani egyetlen lányt sem vagy egyedül odamenni bárkihez,nagyobb társaságban mindig a háttérbe húzódok és csak halkan merek szólni ahhoz,akit jól ismerek,kerülöm a középpontba kerülést,amitől rettegek,mert tudom,hogy csak kinevetés lenne a vége a bénaságom és bal**szságom okán
3.Nincs szövegem,nem vagyok humoros
Képtelen vagyok egy beszélgetést érdekesen fenntartani vagy megnevettetni valaki,tipikus béna szövegem van,amin csak szánalomból nevet bárki.
4.Nem vagyok bunkó,nagyképű vagy csak magabiztos,határozott,hanem önbizalomhiányos,határozatlan,csendes,tesze-tosza
Az utcán félve járok,hogy nehogy hozzám szóljon valaki,nem merek az emberek szemébe nézni,csak a földet bámulom,a saját véleményemért kiállni nem merek,vagy valakinek szólni mert nekem nem tetszik amit csinál,sokat vacilálok,mindig a cselekedetek következményein agyalok,nem tudom elengedni magam,ellazulni,folyton csak stresszelek,agyalok...sokszor azt sem merem megtenni amit én magam szeretnék,inkább megfelelek mások elvárásainak,csak nehogy beszóljon valaki vagy kinevessen
Kérdem én,lehet így élni/nőt szsrezni?Senkinek nem kell egy ilyen "férfi"...mondták már rám szó szerint,hogy "ez nem is férfi,csak egy nyuszi"...de bármit teszek,nem sikerül változtatni.Hozzáteszem a külsőmmel nincs gond,helyes magas fiú vagyok és úgy-ahogy kigyúrtam magam,azt reméltem ad önbizalmat,de változatlan a helyzet...tetszettem már sok lánynak,de vagy képtelen voltam lépni és összejöttek inkább mással,vagy megtapasztalta milyen szerencsétlen vagyok és csak barátnak tartott meg,beszélgetni a pasiügyeiről...szánalom.Képtelen vagyok a sarkamra állni,magabiztos lenni és kiállni a véleményért vagy megszerezni amit akarok,csak elfutok minden elől,mert nem merem vállalni a kihívásokat,túlságosan félek a bukástól és következményeitől...egy lúzer vagyok komolyan.Sosem lesz így nem,baszhatom a külsőmet meg a gyúrást is,miután megtudják,hogy megszólalni alig merek,csak kinevetnek.
Hát, a gondolataidat pedig jól összeszedted. Mindenkinek megvan a párja, nem kell elkeseredni. Türelem, kitartás és az sem baj, ha változtatni akarsz esetleg magadon.
A kötél sz*r megoldás, tele van a világ szépséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!