Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen tudom, hogy nem vagyok hetero. Baj?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és már nagyon régóta, melegnek érzem maga, csak eddig nem mertem bevallani magamnak. De most végre elfogadtam és elmondtam a legjobb barátomnak (lány 13 éves), de nem tudom igazán, hogy jól tettem-e. Ő örül, meg én is, hogy már nyíltabban tudunk beszélgetni így. De felék, hogy egy kis idő múlva nem vesz majd komolyan. Hogy is van ez?2010. jan. 14. 20:46
31/38 anonim válasza:
mennyi homofób állat van Mo-n O.O ez szörnyű
mindet kinyírnám XD
32/38 anonim válasza:
Normális, fogadd el. Van ismerősöm, aki hasonló korban jött rá, szóval már legalább ketten vagytok;)
33/38 anonim válasza:
mit fog majd szólni apád sztd?
34/38 anonim válasza:
A legtöbb melegnek lány barátai vannak, szóval a lányok könyebben elfogadják ezt, mivel a te értékrenden hasonlít a lányokéhoz, szóval ne aggódj, ha eddig örült neki, akkor nem fog csalódást okozni.
35/38 anonim válasza:
szánalmasak vagytok, mit ártott nektek ez a szerencsétlen gyerek? átmennél rajta úthengerrel? én meg rajtad meg a mocskos féreg családodon, akik egy ilyen gyáva és intoleráns szarkupacot gyártottak! hátráltatják az evolúciót? miért talán a gyógyszerek, a kórházak, a rendőrség stb. nem!?
36/38 anonim válasza:
"Igen ezektől a válaszoktól is féltem, akikben már nem él az, hogy nem minden ember ugyanolyan."
De Te nem is vagy ember, Te selejt köcsög!
37/38 anonim válasza:
13 évesen azt se tod mire való a himbi-limbid nem hogy meleg vagy
38/38 anonim válasza:
14 éves vagyok,és én is a fiukhoz vonzodom,de nemtudom még mi lesz!a fiukat nézem meg.és nekem őrájuk áll föl,ráizgulok! A homofobok meg ne i rjanak ide,hisz látják a kérdést miről szol! eddig csak kamerán játszottam fiukkal! de ez még szerintem késöbb véltozhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!