Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 13 évesen tudom, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 évesen tudom, hogy nem vagyok hetero. Baj?

Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok és már nagyon régóta, melegnek érzem maga, csak eddig nem mertem bevallani magamnak. De most végre elfogadtam és elmondtam a legjobb barátomnak (lány 13 éves), de nem tudom igazán, hogy jól tettem-e. Ő örül, meg én is, hogy már nyíltabban tudunk beszélgetni így. De felék, hogy egy kis idő múlva nem vesz majd komolyan. Hogy is van ez?
2010. jan. 14. 20:46
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
95%

Miért ne venne komolyan?

Amúgy szerintem még csak alakulóban van a nemi identitásod, szóval egyáltalán nem biztos, hogy meleg vagy. De ha igen, az sem baj. Örülj neki, hogy van egy barátod, akivel meg tudod beszélni a dolgokat, és ahogy leírtad, nagyon jól reagált a dologra.

2010. jan. 14. 20:48
 2/38 anonim ***** válasza:
34%
13 évesen búza vagy? Ezt erősen kétlem, hogy ilyen korban eldöntötted....
2010. jan. 14. 20:49
 3/38 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem fiatal vagy még...lehet most így érzed nem vagy hetero de ez majd később fog igazán eldőlni hogy melyik nemhez is vonzódsz.Legalább is én így látom a dolgot.
2010. jan. 14. 20:49
 4/38 anonim ***** válasza:
90%
Nem baj, de nem olyan biztos ez még. Ilyenkor még az emebr nem látja olyan tisztán ezeket a dolgokat.
2010. jan. 14. 20:50
 5/38 anonim ***** válasza:
35%
Mit nézel te, Vivatvt?
2010. jan. 14. 20:51
 6/38 A kérdező kommentje:
Igen ezektől a válaszoktól is féltem, akikben már nem él az, hogy nem minden ember ugyanolyan.
2010. jan. 14. 20:53
 7/38 anonim ***** válasza:
21%
Igen baj! Lődd le magad!
2010. jan. 14. 20:53
 8/38 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem baj,csak fura...A baj az hogy törölték a kérdésemet a méhen kivüli terhességről...:D Pedig annyira jót mulattam a fröcsögőszájú majmokon és nem láttam az utolsó 1-2 választ sztem...
2010. jan. 14. 20:57
 9/38 anonim ***** válasza:
86%
Nem baj, és ha a barátod igazán a barátod, meg fogja érteni és nem fog ettől másképp nézni Rád. De rosszindulatú kívülállóknak inkább ne mondd el, főleg ebben a korban nagyon hajlamosak a gyerekek bántani egymást, és hát láthatod, milyen homofób közegben élünk itt Magyarországon. Egyébként én is egyetértek, hogy a nemi orientáció 13 évesen még nem biztos.
2010. jan. 14. 20:58
 10/38 anonim ***** válasza:
70%
nekem nem, de legszívesebben átmennék rajtad úthengerrel
2010. jan. 14. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!