Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az emberek 90%ának a csinos, nőies nők tetszenek, akkor miért akadtunk meg mindig az XS/ S méretnél?
GYK-n is sokat olvasom,meg az eddig hallott vélemények alapján is azt mondja majdnem(!!) mindenki,hogy neki a szép,csinos,nőies nők/lányok tetszenek!
Hogyha ezt tényleg így van,akkor miért ragadunk meg az S(small=kicsi)/XS(extra small=extra kicsi) méreteknél??
Ennyire képmutatóak lennének az emberek,hogy mindenki jön itt a csinos,nőies szöveggel,közben pedig mindenkinek a kislány test kell/az az ideál?
Akkor miért nem lehet megmondani őszintén???
Szóval a vékony nő nem nőies csak a hurkás szerinted.
Jól 3rtem?
2es,nem jól érted!
Nem tudom,hogy te láttál el S-es,XS-es méretet,és tudod e mekkora,mert szerintem nem!! Felső esetén ez A-s melleket jelent,lapos hasat,és ha az alja le van varrva,akkor kb. 85ös csípőt!
Alsó esetén meg pálcika lábakat,nevetséges csípőbőséggel!
Bocsi, de én mutatok neked olyan NŐT XS méretben, hogy
akár nő vagy, akár pasi, hozzá fogsz imádkozni :)
Egyáltalán nem a kis mell, az alaktalanság jellemző rá,
egyszerűen csak picike, ami egyáltalán nem baj :)
Ez nem a vékony lányok ellen szólt,én is szívesebben lennék olyan,mint te,mintsem 8Xles zsírosbödön!
Nekem semmi bajom ezekkel a lányokkal,csak azt nem értem,hogy miért mindig a nőies ( mell,segg,comb,has) nőket istenítik,amikor a való életben a kis cici,lapos has,pálcika lábak,pici segg nők a befutók!
És én nem azért tettem fel a kérdést,hogy szídjuk ezeket a lányokat,mert semmi bajom velük,van közülük legjobb barátnőm,meg példaképeim,csak amikor egy felmérésen 10/7-en a teltebb kategóriát választják,addig való életben 10/1 választja,és ilyenkor szoktam elgondolkodni hogy mit is jelent a képmutatóság!!
Azért, drágám, mert egy nő nem attól lesz nőies, h nagy melle és valaga van. Vannak bizonyos klasszikus női tulajdonségok, mint a kecsesség, légiesség, törékenység, amit egy 80 kilós buldózerben nehezen lát meg az ember.
Am meg aki kicsi, még lehet arányos. Az én barátnőm is S-es, mégis gyönyörű homokóra alakja van, gömbölyű csípővel, cicikkel, darázsderékkal.
Remélem egyszer egy 80 kilós buldózer jól pofánhúz,aztán kicsit megtanulsz máshogy beszélni a 80 kilós buldózerekről :D
Azt kell hogy mondjam,igazad van amúgy! Nem mondtam én egy szóval sem,hogy nem arányosak a pici lányok... :)
A klasszikus női tulajdonságokkal kapcsolatban is igazad van!
Viszont vannak klasszikus férfi tulajdonságok is,mint pl. a figyelmesség,tapintat,udvariasság,és a férfiaknak a nagy része ebből szenved hiányt,és ugyanúgy,ahogy te a klasszikus női tulajdonságokat nem véled felfedezni a 80 kilós buldózerekbe,a 80 kilós buldózerek belőled a tapintatosságot hiányolják! :)
Elismerem,van igazság abba amit mondtál,csak férfi módjára illene fogalmazni,nem tapló parasztként! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!