Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, inkább a szexi, vagy inkább a csinos csajok tetszenek meg?
Szerintem a kettő ugyan az. Én inkább úgy választanám el, hogy csinos vagy laza öltözködés.
A csinos az szexi, a laza az nem. Kivéve ha nem fitnessz topmodell a hölgy.
A csinos nőket favorizálom.
Egy a sokból:
Najó, talán igazatok van. :)
akkor úgy kérdem, hogy inkább használjátok egy lányra a csinos kifejezést, vagy inkább a szexit?
Egyik sem, mert tudom, hogy:
- Úgysem merek odamenni hozzá
- Ő magától úgysem fog leszólítani
- Ha netán leszólítanám, valami random indokkal leráz (nem tetszel, barátom van, stb), rosszabb esetben megaláz
- Ha mégsem rázna le, akkor "ne haragudj, de nem... de legyünk barátok"
- Ha minden stimmel, akkor pedig felkelek az álomból.
20/F
A csinos szót akkor használom ha megdicsérem intelligens módon. A szexit pedig már leginkább akkor ha már ismerjük egymást. Illetve haverok közt.
Szóval van, hogy ugyanazt értem a kettő alatt.
Attól függ kire :) Ha barátnőmről van szó, jobban szeretem a szexit használni. Mondjuk én szexuálisan túlfűtött vagyok, valszeg azért.
De ha mondjuk kolléganő.. vagy randipartner.. akkor a csinos.. Ha lánybarátról van szó akkor pedig attól függ, hogy milyenféle barát.. Ha közeli és tudom, hogy rendjén tudja kezelni akkor szexi, ha nem akkor csinos.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!