Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz, vagy csak a nőgyűlölők által terjesztett legenda, hogy ha érdekükben áll a lányoknak, akkor kedvesek egy csúnyább sráccal is?
Ha érdekük szolgálja, akkor igen, kedvesebbek egy csúnya sráccal is, sőt...
Ott van pl.: Andy Vajna. Hány jó csajt megfektetett már, pedig hogy néz ki.
Én beszélgetek nekem tetsző és nem tetsző egyénekkel is. Ha ő is megtisztel, én is. És sose a külső alapján döntöm el, hogy kivel fogok járni.
18/L
Én dolgoztam hoszteszként és mivel ez egy munka volt ennek megfelelően viselkedtem az emberekkel függetlenül a koruktól vagy a nemüktől mert ez mondhatni benne volt a munkaköri leírásban. Voltak olyan pasik akik ezzel visszaéltek de mondjuk egy idő után megtanulja az ember kezelni az ilyesmit. Kicsit bevallom fura volt amikor a pasik egy ilyen reklám mosolyt személyes jelzésnek vettek.
Szóval az első példa szerintem elég rossz mert az inkább üzleti és nem is csak rajtunk lányokon múlik, sokkal inkább a megbízón.
A második viszont rám egyáltalán nem jellemző, nem érdekel a pasik anyagi helyzete, nyilván persze egy egészséges kereten belül tehát legyen munkád meg önálló kereseted. Azt elismerem sajnos vannak olyan nők akiknél ez szempont de erre mondják, hogy ki mint vet, úgy arat :)
A nőgyűlölők pedig pont olyan hülyék szerintem mint a feministák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!