Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert szeretek bele ismeretlenekbe az almomban?!
Olyanba szeretek bele az almomban akit nem is ismerek azt sem tudom h hivjak ... Es az a legdurvabb h tegnap lattam ot Rokker bandajaval ott vonultak az utcan acelbetetesbee :$$ de gondolom azt nem kell sorolnom h h neznek ki a rokkerek ... Am en azt hittem h o az en ki talalt pasim az almaimban mert nem eloszor almodom vele ... Most az volt az almomban h teljesen depis vagyok sirok ulok egy padon es ida jon hozzam meg kerdezni h mii a bajom mert alatta h sirok es ott van nallam a penge ... El vette a pengemet es el dopta :( ... Aztan el mentunk setalni beszelgettunk minden hulyesegrol ee valahogy minden jo lett mig vele voltam ugy ereztem az almomban mintha o lenne az aki mindig itt lenne nekem es emg vedene ... At mentem hozza nem akartam haza menni .. El aludtam az agyaban mert horror filmeztunk es haza vitt ... Ott maradt velem a hazban h amikor fel kelek ne legyek egyedul es ne csinaljak semmi rosszat magammal .. Fel keltem ott ult melletem en meg meg ilyestem de kozben orultem is h itt van ... Minden jol volt ... Bele kerultem a barati korebe akik mindent csinaltak ... De o ram ugy vigyazott mint egy virag szalra ha az egyik haverja meg kinalt cuccal akk el vette tolle es ki dopta meg el kezdett veleiluk veszekedni ugy csinalt mintha a baratnoje lettem volna ... El vitt a haverjaitol mert nem tudom miert ... Ugy lett vege az alomnak h ossze jottunk es el koszont tollem h meg latom es en sirtam aztan fel keltem ...
Fuu es ez tiszta durva volt mert azt az nap allmodtam (tegnap este ) amikor lattam ot a haverjaimal ... Es az a durva h akk is sirtam mikor lattam ot es volt nallam egy penge ... Es a haverjai is olyanok voltam mint az almomban ... Es egy ideig nezett aztan a haverjai szoltak neki h jojjon ... Es nagyon durva volt :O koszonom a valaszokat ha egyaltalan valaszoltok :) ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!