Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak az álmomban láttam, de szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
egyik nap azt álmodtam hogy összejöttem egy pasival,aki nem létezik,és amióta ezt álmodtam csak ő rá gondolok egész nap..létezik ilyen?2014. aug. 13. 10:56
1/7 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen. Úgyhogy létezik ilyen. :)
2/7 anonim válasza:
létezik, lehet az orrod előtt is fog állni! :)
4/7 anonim válasza:
Vannak olyanok, akik hamar lesznek szerelmesek, ezzel nincs baj, ha nem álmodsz többször vele, előbb-utóbb elfelejted :D
5/7 anonim válasza:
Most megsúgom, élőben is láttad csak nem jegyezted meg, egyedül a tudatalattidban van benne. :)
Nem lehet olyanról álmodni amit azelőtt nem láttál/tapasztaltál valahol.
6/7 anonim válasza:
Létezik,és igen, nagyjából azokból a dolgokból épült fel ez a képed, amit már láttál és tapasztaltál. Mindenhonnan egy kis darabka.
7/7 anonim válasza:
Én gimnáziumban nagyon erőszakos, vad és szomorú voltam és minden vágyam az volt hogy egyszer legyen 1 lány aki szeret, megért és mellettem áll. Imádkoztam is emiatt sokat. Aztán álmodtam egy gyönyörű lányról akinek szép, hosszú, lobogó haja volt az álmomban és oldalról láttam. Később neten elkezdtem beszélgetni 1 csajjal, küldött magáról képet és ő volt. Akartam őt.5 éve egymáséi vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!