Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pánikbeteg és egyben depressziós fiúval járni?
A pánikbetegség egy dolog... az magától nem jön, csak ha kiváltja valami. De a depressziója miatt azt mondom, hogy inkább ne gyere vele össze. Előbb álljon talpra és esetleg utána. Mert téged is magával ránthat ám, főleg ha a saját magát elhagyó fajta, aki nem akar változtatni.
23/F
Ja, aztán ha a lány nem bírja tovább mellette és szakítani akar, akkor meg majd öngyilkossággal fenyegetőzik!
Én azt mondom, akármennyire tetszik, ha magától nem tud talpra állni, ne gyere vele össze, mert megjárod! Ismerek depressziós embert és van köztük az a fajta, aki nem bír talpra állni, mert olyan a hozzáállása egyszerűen.
én jártam egy depressziós sráccal. nagyon nagyon szerelmes voltam belé, de miatta én is egyre szomorúbb lettem. kivetítette rám. (nem direkt)
folyton arról beszélt, hogy ő befelé forduló, depressziós, neki milyen nehéz, ő nem olyan, mint mások, stb.
annyira átvettem az érzéseit, hogy ha annyit mondott valaki hogy hülye vagyok máris sírni kezdtem... (kis túlzással)
ő szakított velem, de igazából nem is bánom már.
csak akkor járj vele, ha türelmes vagy és megértő, és nem veszed át mások érzéseit olyan könnyen, mint én.
egyébként tényleg enyhült neki a szomorúsága, amikor elkezdtünk járni. de továbbra is szeretett egyedül lenni, ezért mindig úgy intézte, hogy ne kelljen sokat együtt lennünk^^
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!