Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire hátrány ha egy lány túlsúlyos?
nem a súlyod számít, hanem hogy mennyire arányos
de ez szerintem már sok
Ez sráctól függ. Alapvetően szerintem az ellentétek vonzzák egymást. Én pl 100kg vagyok (boxolok és magas is vagyok), de nekem a húsos lányok egyáltalán nem jönnek be, nekem a nagyon vékony lányok tetszenek, (és szerencsére én is nekik). Viszont azt vettem észre, hogy a fogpiszkáló, 50-60kg-s haverjaim rendszeresen randizgatnak ducibb lányokkal, akik nekem pl nagyon nem jönnek be. Félre ne értsd, nem megsérteni akarlak, mint írtam én se vagyok sovány, csak egyszerűen én a vékonyakra bukok.
Amúgy elméletem szerint mindenki mindenkor képes megtalálni az ideális párját. Ne görcsölj, fogsz találni olyat akinek te leszel a legszebb.
én lány vagyok, jól megnőttem, 180 cm magas vagyok és így vagyok 81-2 kg körül, de rajtam is úgy érzem, hogy sok a felesleg.
tényleg fontos az arányos eloszlás, de ez tényleg soknak tűnik a te magassságodhoz kicsit. :$
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!