Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány a párválasztásnál ha kövér egy lány?
Figyelt kérdés
Tetszik egy srác, de én elég pufi vagyok. Ő nem igazán kezdeményez, gondoltam, odamegyek beszélgetni hozzá, valamilyen semleges dologról, csak ismerkedni, nem ugranék rá vagy hasonlók, de nem akarok nevetségessé sem válni. Mennyire hátrány ez a túlsúly, a helyemben megpróbálnátok? Egyáltalán kezdeményezhet úgy egy pufi csaj, hogy ne legyen röhejes meg ciki? (170 cm/80 kg)2014. máj. 12. 22:39
1/19 anonim válasza:
annál hátrány, akinek nem jön be az alkatod.
2/19 anonim válasza:
Elég nagy hátrány, bocsi de igaz.
Én is pufi voltam, senki rám se nézett.
Lefogytam és láss csodát, döglenek utánam :D
3/19 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam, hogy az adott illetőnek csak a sovány lányok tetszenek? Hogy kezdeményezzek pufiként, hogy ne legyek gáz? Mivel próbálkoznál? Nagyon szeretnék párt találni magamnak :(
2014. máj. 12. 22:43
4/19 anonim válasza:
Hát nekem tetszik ha van mit fogni egy lányok, egy bizonyos szintig. Azért 100 kiló környékén már elgondolkodnék, hogy talán nem. (nyilván magasság és testalkat függő is)
Amúgy hidd el, az arc számít a legtöbbet. Van aki "pufin" is szép, de van akinek nagyon rosszul áll. Egyénfüggő tehát. Meg van aki nagyon válogatós és van aki nagyon toleráns. Én az utóbbiba tartozom pl, de ezzel talán ritka vagyok.
23/F
5/19 anonim válasza:
Én lány vagyok és egyáltalán nem jönnek be a pufi/kövér fiúk, és a férfiak is eléggé válogatósak a női test kapcsán. Ha a srác is pufi akkor sztem van esélyed, de ha vékony vagy izmos test alkatú akkor nem sok esélyt látok :\
6/19 anonim válasza:
Amúgy ezt nem tudhatod. Nincs más hátra, mint előre. Ha elutasít, legalább tudod és még az is jobb, mint a fölösleges reménykedés.
7/19 anonim válasza:
#5-el amúgy nem értek egyet, mert nem függ valakinek a kinézetétől, hogy milyen külsejű nő/férfi tetszik neki. Láttam már kisujjamvékony lányt kövér hapsival és láttam már sovány srácot dagi nővel is. Nincs erre szabály.
8/19 anonim válasza:
Szerintem kezdj el sportolni, adj le néhány kilót, és a pasi is észre fog venni, és ő fog hozzád odamenni. Szerintem te is jobban éreznéd magad, ha nem lenne rajtad sok felesleg.
9/19 anonim válasza:
nálam kizáró ok a kövérség akár 7-10 kilo túlsúly is. bár én edzek szóval magamra is nagyon figyelek. de igazából sose tudni kinek mi jön be... 19F
10/19 A kérdező kommentje:
Ti hol próbálnátok meg ismerkedni a helyemben? Nem akarom égetni magam azzal hogy én próbálkozom,de a soványabb lányoknak viszont mindig bejön ha normálisan kezdeményeznek,de az én túlsúlyom már jócskán túl van a van mit fogni kategórián. :(
2014. máj. 12. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!