A kövérség tényleg hátrány mindenhol? Nekem sajnos nagyon úgy tűnik.
1) Elég kövér vagyok és semmi előnyét nem tapasztaltam sehol, tehetségem nincs, csak némi tudás.
2) Ha az utcán vagyok, azt látom, hogy egy csomó bús magányában (kövér) ember van és a mosolynak jele sem látszik az arcán - legalább én néha tudok mosolyogni
3) Ha (fiatal) szerelmes párt látok bárhol, akkor olyan szép jóképű mindig mind a kettő, ha csak erre gondolok, már utálom magam, hiszen nekem esélyem sincs semmilyen lánynál....
Semmiképp sem előny, de nem azt jelenti, hogy nem lehet kapcsolatod.
Ha fiú vagy akkor meg főleg nem olyan fontos, csak legyél magabiztos, vicces, kedves és adj magadra.
130 kiló vagyok, boldog házasságban élek, a párom imád, a gyermekeim gyönyörűek, a hobbim a munkám, nem cserélnék senkivel!!!
De!: tudom, hogy a kövérség az egészségem rovására megy, ezért elkezdtem rendszeresen mozogni, kicsit óvatosabban eszek és heti 1 kilóban gondolkodom. Nem kúrában, hanem életmód-váltásban.
Tedd Te is ezt!
Legyen a megfelelő testsúly az egészséges életmódod "mellékhatása". Keress egy sportot (akár kétfélét), amit szívesen űzöl, szedd rendbe magad, olvass ehhez szükséges könyveket és adj magadnak időt! Hidd el, 3 év múlva is jól jön majd egészségesnek és magabiztosnak lenni.
Esetleg keress olyan társaságot, csoportot, akik segíthetnek.
És keress célokat, porold le az elfelejtett álmokat, küzd értük.
Sok sikert! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!