Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek durva?
Nagyon szeretek egy lányt, de sajnos a körülmények miatt el kellett engednem, és miután " szakitottunk" mondja hogy pár napja megismerkedett egy pasival és " elcsattant az első csók" ez engem kikészitett... Teljesen meghaltam azon a napon, Puffffff minden.
És mivel hogy én még mindig ku....a szeretem, és gyúlölöm a srácot aki megszerezte. Ezért csak ugy tudtam elengedni hogy azt mondtam neki hogy sosem szerettem, és csak játcottam vele. :'( :'( És most tönkretettem aztmondtam :(
vélemények?
köszönöm
Ha tényleg szeretett akkor a lelkét ezzel a pár mondattal a pokolba küldted majd összeverted.
Rólad az volt az utólsó emléke , hogy csak játcottál vele.
Ezekkel a szavakkal a földbe tiportad a közös jövőtöket .
Javíts ki ha nem így van .
tejföl vagy....várj..nem is tejföl...inkább frisföl...vagy inkább egy joghurt, egy silány minőségű joghurt.
pfffffffffff -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!