Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek szexi?

Figyelt kérdés

Átlag alatti nő vagyok külsőleg és belsőleg is, nagyon negatív hozzáállással, viszont szeretnék ezen változtatni. Normális testalkatom van, 65F mellem (persze ha kapnék rá melltartót) , vékony derekam, 165 cm vagyok, a hajam a nyakamtól mérve 31 cm és arany-vörösesbarna színű. Hogyan legyek szexi, ha nem akarom kitenni semmimet ,mégis szeretnék hódítani? Hogyan lehetek befolyással a férfiakra?

(képet nem küldök, mert nincs és párt sem keresek, ha vki arra vetemedne, h privátot küld)

köszi

22/L

2014. aug. 13. 20:23
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem mindenki magyarországról, de hogy ennél a kérdésnél azt nem tudom. Az egy dolog, hogy sportolsz. Attól genetikailag se biztos, hogy szép vagy. Egyrészt Arnold Schwarzeneggernek is olyan feje van mint akit fejbe lőttek és a fogsorával vigyorog. Másrészt nem feltétlen mindenki gerjed az izmos csajokra mint például én se. Van, hogy egy nem sportos alkat ezerszer szexibb mint a sportos hölgyé. Azért nem zárja ki, hogy nem lehetsz te is szép. Amiket leírtál magadról az jól hangzik, de még mindig kevés. Guglis kép olyan mintha én is keresnék képet aztán megkérdezném, hogy járnánk e. Láttam már guglis csajokat és olykor rosszul mérik fel. Az arc meg mindig egyedi:) Szóval én guglis képtől nem leszek elájulva.
2014. aug. 14. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!