Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek szexi?
Átlag alatti nő vagyok külsőleg és belsőleg is, nagyon negatív hozzáállással, viszont szeretnék ezen változtatni. Normális testalkatom van, 65F mellem (persze ha kapnék rá melltartót) , vékony derekam, 165 cm vagyok, a hajam a nyakamtól mérve 31 cm és arany-vörösesbarna színű. Hogyan legyek szexi, ha nem akarom kitenni semmimet ,mégis szeretnék hódítani? Hogyan lehetek befolyással a férfiakra?
(képet nem küldök, mert nincs és párt sem keresek, ha vki arra vetemedne, h privátot küld)
köszi
22/L
holnap lesz 1 hónapja (3 éves kapcsolat)
Futni szoktam (zenét hallgatok közben így nem tudok beszélgetni, csak azt látom, h egyeseknek mozog a szája felém, de nem tudom mit mondanak meg futás közben én teljesen máshol járok ) meg hegyi bicajozom (ott sincs senki a közelben), plusz itthon tornázom (jártam konditerembe , de elköltöztem és itt nincs)
engem is érdekelnének a normális válaszok, nekem is hasonló az alakom,
a hajam világod barna, kicsit nekem is vöröses és az arcom és szép, de a pasik, valahogy nem mernek ismerkedni velem :/
Kérdező, van egy férfi, akit meg akarsz hódítani, vagy az összeset akarod?
#16 egy kép többet mond ezer szónál...
Egy dolgot nagyon nem értek komolyan,ha van egy pasi aki tetszik,akkor miért nem mész oda Te hozzá?Miért várod,hogy odamenjen,mikor lehet észre sem vett téged mondjuk,és arról sem tud,hogy létezel? Pontosan ugyanannyi jogod és esélyed van rá,hogy odamenjél Te is hozzá.
A kérdéssel kapcsolatban pedig valóban kép nélkül nagyon nehéz,mivel az arc sem elhanyagolható dolog,illetve attól is függ ki a célközönség.A "helyes" gyerekek,akiket egyáltalán nem érdekli mi van veled,csak egy körre jó leszel,vagy az értelmesebb réteget szeretnéd megcélozni?
nincs konkrét személy, aki tetszene, a válaszokat pedig köszönöm , ma bevetem magam és majd én leszólítok vkit
72 % -os : azért lenne távkapcsolat, mert Németországban élek /tanulok/, ti meg gondolom Magyarországon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!