Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruációnak nem 28 naponként kéne bekövetkeznie? csak mert.
Figyelt kérdés
....nekem már vagy féléve pontosan 2hetente jön meg, és ezt nem is nagyon értem vagyis már több mint két éve megjött, ennyi idő alatt már rendszereződnie kellett volna , nem? vagy csak rosszul tudom?:S 14/L2014. aug. 13. 14:51
1/6 anonim válasza:
De!
Ez nem normális, szólj anyukádnak
2/6 anonim válasza:
honnantól számolod a napokat? a menstruációd első vagy utolsó napjától?
fél év után még nem baj ha nem pontos, de ha jól számolod és úgy 2 hét, azért a biztonság kedvéért szólj anyukádnak
3/6 anonim válasza:
Szerintem még belefér hogy nem állt be rendesen, de a biztonság kedvéért kérdezd meg anyudat.
4/6 A kérdező kommentje:
anyukám meghalt:S
de majd akkor megoldom valahogy...
köszi szépen a válaszokat:)
2014. aug. 13. 15:00
5/6 anonim válasza:
Simán még pár évig változik a tested, a hormonjaid, többször is felborulhat ez még, akár 18-20 éves korodig is! Nyugi!
6/6 anonim válasza:
nőgyógyászhoz is elmehetsz, amúgy még normális, hogy nem rendszeres
ilyenkor fogamzásgátlót szoktak felírni, de neked korai lenne szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!