Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Általában mennyi idő elteltéve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában mennyi idő elteltével kell bekövetkeznie annak, hogy bemutassuk egymást a szülőknek?

Figyelt kérdés
1 hónapja "randizgatunk", és elég hamar egymásba is szerettünk, egyszerűen minden stimmel közöttünk. Nyilván nem mondom MÉG, hogy Ő lesz a az Igazi.. bár nála azt érzem, hogy bármi lehet még ebből a kapcsolatból és Ő is szintén így érez. Nem szeretnénk elkapkodni semmit, kihasználjuk az együtt töltött időket. Éppn ezért nem tudom, hogy mikor mutassam be. Ő is húzza..Én is.. segítsetek..lehet nem is akar bemutatni?!? :) eltereli gyorsan a témát ha felhozom.
2014. márc. 9. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
A fiúk ált. nem szeretik hamar bemutatni a lányt, sőt a családról is keveset beszélnek eleinte. De ráér még szerintem.
2014. márc. 9. 23:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt időm ilyesmin vacillálni, első talinál mondta a későbbi barátnőm, hogy hazamegyünk, már kíváncsiak rám. :D
2014. márc. 9. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Eddig 2 komolyabb kapcsolatom volt, olyan 1,5-2,5 hónap után mutattam be itthon :) A jelenlegi barátommal viszont távkapcsolatban vagyunk, valahol aludnia kellet, amikor eljött, így a szüleim is akkor látták először, amikor én :) (előtte 3 évig beszélgettünk neten)

17L

2014. márc. 9. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi 3 év után jutottunk el odáig hogy szülőket látogassunk együtt.
2014. márc. 10. 00:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne idohoz kossetek. Ha ugy erzitek itt az ideje akkor nyugodtan. Ha szulok persze nyilnak e-térre. Es persze a kapcsolat a szerelem a vonzodast is vegyetek figyelembe.
2014. márc. 10. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!