Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy azért nem megy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy azért nem megy a párkeresés, mert nem vagyok olyan, mint a többi lány?

Figyelt kérdés

Vagy még csak nem is olyan, mint a többi ember...

Nem arról van szó, hogy jobbnak tartanám vagy hasonló, csak másnak. Nem vagyok oda a romantikus filmekért, nem tudok rajongani a sztár pasikért, nem olvasok romantikus könyveket, furán érzem magam a "csajos partikon"... Nehéz ezt elmagyarázni... Közben meg nőiesen szeretek öltözködni, de közben mintha nem tudnék lányként "viselkedni".

Lehetséges, hogy ez meghatározza az egész viselkedésemet, hozzáállásomat a dologhoz és ezért nem megy?

2014. aug. 13. 01:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Értem, hogy miért akarod (hiányzik a társaság, a megértő kommunikáció stb.), de nem tudsz olyan lenni mint mások, és akkor leszel a legjobban, ha olyan emberek között vagy, akik pont azért szeretnek, amiért te Te vagy.
2014. aug. 13. 02:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Persze, vannak érdeklődési köreim, csak ha hasonló közösségbe szeretnék kerülni, akkor rengeteget kéne utaznom (mondjuk koncertre szinte csak külföldre tudnék menni) és arra sajnos se időm, se pénzem nincs.
2014. aug. 13. 02:25
 13/18 anonim ***** válasza:

Szóval akkor az a terved, hogy valaki mássá válsz, és beolvadsz? Mert én azt lelkileg azt hiszem, hogy egy hétig bírtam egyszer.

Lehet, hogy tényleg nem vagy odavaló, ahol most vagy, és valahogy el kellene menned máshová, és összegyűjtened hozzá a pénzt és az időt.

Az biztos, hogy a feladás nem fog segíteni, mert úgy érzem, mintha már eldöntötted volna, hogy feladod.

2014. aug. 13. 02:47
 14/18 Liababa válasza:
Nyugi! Én is más vagyok mint a többi lány nem vagyok lányos csak az öltözködésem és mégis volt már barátom csak dobtam őket ( ez nem ide tartozik ) . Figyelj arra hogy add magad és ne másnak mutasd magad !
2014. aug. 13. 14:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy leszbikus vagy..?
2014. aug. 13. 20:28
 16/18 A kérdező kommentje:

Mire odajutok, hogy el tudnék menni máshová, már valószínűleg a korom miatt nem fogok kelleni senkinek...

Nem vagyok leszbikus.

2014. aug. 13. 21:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát akkor az eddigi kommentjeid alapján azt tudom mondani, hogy a legfontosabb oka, hogy nem megy a párkeresés az, hogy már feladtad.
2014. aug. 13. 22:39
 18/18 A kérdező kommentje:
Sok évig próbálkoztam, alakítottam sajátmagamon is, teljesen eredménytelenül. Nem szeretném tovább áltatni magamat.
2014. aug. 13. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!