Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy azért nem megy a párkeresés, mert nem vagyok olyan, mint a többi lány?
Vagy még csak nem is olyan, mint a többi ember...
Nem arról van szó, hogy jobbnak tartanám vagy hasonló, csak másnak. Nem vagyok oda a romantikus filmekért, nem tudok rajongani a sztár pasikért, nem olvasok romantikus könyveket, furán érzem magam a "csajos partikon"... Nehéz ezt elmagyarázni... Közben meg nőiesen szeretek öltözködni, de közben mintha nem tudnék lányként "viselkedni".
Lehetséges, hogy ez meghatározza az egész viselkedésemet, hozzáállásomat a dologhoz és ezért nem megy?
Szóval akkor az a terved, hogy valaki mássá válsz, és beolvadsz? Mert én azt lelkileg azt hiszem, hogy egy hétig bírtam egyszer.
Lehet, hogy tényleg nem vagy odavaló, ahol most vagy, és valahogy el kellene menned máshová, és összegyűjtened hozzá a pénzt és az időt.
Az biztos, hogy a feladás nem fog segíteni, mert úgy érzem, mintha már eldöntötted volna, hogy feladod.
Mire odajutok, hogy el tudnék menni máshová, már valószínűleg a korom miatt nem fogok kelleni senkinek...
Nem vagyok leszbikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!