Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy azért nem megy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy azért nem megy a párkeresés, mert nem vagyok olyan, mint a többi lány?

Figyelt kérdés

Vagy még csak nem is olyan, mint a többi ember...

Nem arról van szó, hogy jobbnak tartanám vagy hasonló, csak másnak. Nem vagyok oda a romantikus filmekért, nem tudok rajongani a sztár pasikért, nem olvasok romantikus könyveket, furán érzem magam a "csajos partikon"... Nehéz ezt elmagyarázni... Közben meg nőiesen szeretek öltözködni, de közben mintha nem tudnék lányként "viselkedni".

Lehetséges, hogy ez meghatározza az egész viselkedésemet, hozzáállásomat a dologhoz és ezért nem megy?

2014. aug. 13. 01:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mindjárt kapsz 10-20 "írj :) X/F" kommentet.
2014. aug. 13. 01:53
 2/18 Dr.Michael Jocks ***** válasza:
Vagy lehet, hogy szimplán csak csúnya vagy igaz?
2014. aug. 13. 01:53
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Ronda vagy.
2014. aug. 13. 01:54
 4/18 anonim ***** válasza:
De k*baszott kedves itt mindenki xD
2014. aug. 13. 01:57
 5/18 anonim ***** válasza:
Pont, mint én. :D Tipikusan olyanok vagyunk, akik havernak első osztályúak, több meg csak akkor fordul meg a kiszemelt fejében, ha te lépsz... Amúgy szerintem semmiképp sem negatív ez, csak különcebb... Szerintem a baráti körön keresztül próbálkozz, a barát barátjának haverja dolog szokott működni nálam :D
2014. aug. 13. 02:02
 6/18 anonim ***** válasza:
5%

Olyan egyedi vagy, egy ilyen lányt nem ismerek. (irónia)

A te bajod, az, hogy többnek hiszed magad, vagy másnak. Nem vagy más. Ha továbbra is ezt súlykolod magadba, akkor már konkrétan kerülni fognak. Hidd el, a gondolatnak ereje van. Tehát, fogadd el, hogy vagy aki vagy, és még rengeteg ember érez hasonlóan. Te is szerethető vagy.

De persze a párkapcsolat nem jogosultság, semmi nem garantálja, hogy bárki összejön majd veled.

2014. aug. 13. 02:02
 7/18 anonim ***** válasza:
Hát először is: mindenki más. Nem léteznek lány és fiú "masszák", és kérlek ne próbálj azzá válni. Tudom, hogy így könnyebb fogalmazni meg minden, de sajnos a fejben is kialakul egy általánosított lány és fiú kép, amelyek totál hamisak. Azért vagy szuper, mert olyan vagy, amilyen vagy. Nem vagy fura. Az, amiket felsoroltál látni véltem már másokban is. Kizártnak tartom, hogy ez legyen az oka. Inkább azt részletezd, hogy hogyan "nem megy a párkeresés".
2014. aug. 13. 02:06
 8/18 A kérdező kommentje:
Sehogy nem megy. Próbálkozom beszélgetni, de annyira kimaradok bármilyen "divat" köré épült közösségből, hogy csak komolyabb dolgokról tudok bárkivel is, nem zenéről vagy filmekről és azt gondolják, hogy ennyire merev vagyok... Nem csak a "lányos" dolgokról van szó, akármi népszerű dolog van, egyszerűen nem vonz és hiába próbálok lépést tartani, az nem őszinte érdeklődés, csak mintha valami általános műveltség lenne, amit illik ismerni.
2014. aug. 13. 02:14
 9/18 A kérdező kommentje:
Amúgy meg nagyon szeretnék olyan lenni, mint mások...
2014. aug. 13. 02:15
 10/18 anonim ***** válasza:

Értem, tehát kevés a közös közted és a környezeted között.

Azt ismerem, hogy mennyire rossz. Én is sokszor szenvedtem a "kilógok" érzéstől, meg az "egyedül a tömegben" érzéstől.

De gondolom azért vannak érdeklődési köreid?

Lehet, hogy megvalósítani nehezebb, mint itt most leírni, de próbáltál olyan helyeken megfordulni, akár virtuálisan akár ténylegesen, ahol olyanok vannak, akik az iránt a dolgok iránt érdeklődnek, mint amik után te érdeklődsz?

Az álérdeklődés tényleg nem működik.

2014. aug. 13. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!