Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért volt ez? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy élményfürdőben voltam és egy kissebb medencében ott ült egy pár. Én egyedül be ültem velük szemben a medencébe, nem figyeltem őket, de egy pillanatra valamiért mégis odapillantottam. Azt láttam, hogy éppen csókolóztak, ebben nincs is semmi lülönös, de viszont a srác engem nézett, miközben a barátnőjével csókolózott.

Nem olyan nagy dolog csak érdekelne, hogy vajon miért? Mert nem ez a szokványos, bár ez csak kíváncsiság.:)

Kort és nevet is írjatok légyszives.:)

18/L

2014. aug. 12. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt akarta, hogy takarodj onnan. 48 Józsi
2014. aug. 12. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Könyörgöm, csak éppen arra NÉZETT!!! Semmit nem akar tőled, csak rád nézett! Ne hallucinálj már ide dolgokat...

Ennyit gondolt amúgy: "B_zmeg, de jó p_csa..."

3/6 -=Koldus=- ***** válasza:

1. Tetszettél neki

2. Kíváncsi volt hogyan reagálsz arra, ha nem messze tőled csókolózik egy pár

3. Tudja a f***om

4/6 anonim ***** válasza:
ilyet mar en is lattam, ott nyomta le a nyelvet a masik torkan kozben meg nezelodik... hat hogyis mondjam, nekem kicsit legangolo lenne ha megtudnam hogy a srac akivel csokolozom nezelodik kozben...
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudom azt akarod hallani, hogy "Biztos azért bámult mert irtóra bejöttél neki és még a csaját is otthagyta volna érdet ott helyben, sőt elképzelte hogy veled smárol" de nem mondom, így is elég nagy az egód. Amúgy meg azt gondolta "minek jön ide ez a kis hülye p_csa nem látja, hogy épp a csajommal elvagyunk?" Engem is rohadtul idegesítenie, ha valami idenek a nyakunkra mászna.
2014. aug. 12. 23:22
 6/6 A kérdező kommentje:

* nemet

Nem nevet hanem nemet akartam írni.

És aki normálisan válaszolt azt köszönöm. Tudom azt is nagyon jól hogy nem valami "hű de nagy cécó" és sosem látom többé őket, számomra is lehamgoló lenne ha én lettem volna a lány helyében, pontosan azért tettem fel a kérdést, hogy néhány ember miért tesz ilyet.

2014. aug. 12. 23:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!