Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt ez? (többi lent)
Szóval az a helyzet, hogy élményfürdőben voltam és egy kissebb medencében ott ült egy pár. Én egyedül be ültem velük szemben a medencébe, nem figyeltem őket, de egy pillanatra valamiért mégis odapillantottam. Azt láttam, hogy éppen csókolóztak, ebben nincs is semmi lülönös, de viszont a srác engem nézett, miközben a barátnőjével csókolózott.
Nem olyan nagy dolog csak érdekelne, hogy vajon miért? Mert nem ez a szokványos, bár ez csak kíváncsiság.:)
Kort és nevet is írjatok légyszives.:)
18/L
Könyörgöm, csak éppen arra NÉZETT!!! Semmit nem akar tőled, csak rád nézett! Ne hallucinálj már ide dolgokat...
Ennyit gondolt amúgy: "B_zmeg, de jó p_csa..."
1. Tetszettél neki
2. Kíváncsi volt hogyan reagálsz arra, ha nem messze tőled csókolózik egy pár
3. Tudja a f***om
* nemet
Nem nevet hanem nemet akartam írni.
És aki normálisan válaszolt azt köszönöm. Tudom azt is nagyon jól hogy nem valami "hű de nagy cécó" és sosem látom többé őket, számomra is lehamgoló lenne ha én lettem volna a lány helyében, pontosan azért tettem fel a kérdést, hogy néhány ember miért tesz ilyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!