Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közelítsem meg, ha mindennap együtt buszozunk?
Van egy nagyon helyes pasi, akivel minden reggel "együtt" kezdjük a napunkat. Gyakran ül le mellém, olyankor olyan jó érzés tölt el, mert a közelemben van és már ugye elég régóta tetszik. A stílusunk is hasonló, mert én is elegánsan öltözködöm és Ő is. Olyan igazi férfinak néz ki és a modora is megfelelő, már láttam felsegíteni egy nénit, mindig figyelmesen előre enged engem leszállásnál stb..:) Mindig kedvesen megkérdi, hogy leülhet-e és olyankor a szívem hevesebben kezd el dobogni. Már tavaly is többször szemeztünk, de most megváltoztam, már hanyagolom a tornacipőt, meg ilyen "laza" cuccokat és azóta Ő is jobban megbámul:D Annyira nagyon helyes és szimpatikus, de fogalmam sincs, hogy közeledhetnék. Ő leül, zenét hallgat vagy alszik. Én meg félnék megszólítani..mi van, ha van valakije, semmit nem tudok róla. Másik probléma az, hogy Ő olyan 26 körüli lehet, én meg csak 16 vagyok. Többnek nézek ki, de akkor is 16 vagyok és ez azért kicsit necces. Sajnos mindennap látom, illetve nem sajnos, csak így még el sem tudnám felejteni. Én egyrészt nem szoktam ismerkedni sehol, csak ha úgy hozza az élet, hogy mellém sodor valakit. Ő olyan csodálatos, magas és iszonyat helyes, mellette van kisugárzása. Mit tehetnék? Érdemes egyáltalán? Félek, hogy még kislánynak tartana. Hiába néz meg, attól még tarthat túl fiatalnak.
16L
Vagy nem szólsz hozzá, és akkor beleőrülsz, hogy mit csinálj, vagy hozzászólsz elkezdtek beszélgetni, és 50-50% esélyed van.
Ez a két lehetőség van, ha neki nem jössz be, vagy épp fordítva, legalább megpróbáltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!