Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a szüleim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés
A barátnőm és én már 17 évesek vagyunk,2 hónapja ismerjük egymást és úgy döntött,hogy nálam akar aludni,de anyum nem engedi és ebbe már apum is beleszólt hogy még fiatal vagyok,tanuljak,nem vagyok elég érett.Folyamatosan ezzel jönnek,amikor felhozom nekik a témát,pedig csak filmezni szeretnénk a laptopon,meg ilyenek.Ez lenne az első közös esténk :( Mért akarják elrontani?

2014. aug. 12. 10:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi bajuk a filmezéssel? Haverod feljöhetne? Gyerekkorodban sosem aludtál másnál vagy nem aludt más nálad? Azzal nem volt bajuk? Na ez kb. ugyanaz lenne.
2014. aug. 12. 10:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Haverok feljöhetnek.

Én nem tudom mi bajuk a filmezéssel,pedig nem lenne semmi szex vagy ilyesmi (mert biztos hogy erre gondoltak).

2014. aug. 12. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert tudják jól, hogy lesz szex. 17 éves fiúhoz ha felmegy egy lány "aludni", abból több lesz mint filmezés! Ezt vedd kész ténynek! Aludj Te a csajnál!
2014. aug. 12. 11:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Én nem akarom erőltetni és siettetni a szexet,majd ha eljön az ideje meg ha már ő is szeretné.Meghát 2 hónapja járunk szerintem még korai téma lenne a szex.Maximum filmezés közben csókolóznánk,ölelkeznénk de semmi több nem lenne.
2014. aug. 12. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!