Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem őt de?!

Figyelt kérdés
Van egy "bff" lány barátom tudjàtok olyan fiu lány barátság csak van aki többet érez a barátságban az lennék én most ballagtunk màr rég szeretem őt na szóval amikor igazán úgy kettesben voltunk akkor az osztály kiránduláson volt hajnalban a Duna-parton akartuk megnézni a napfelkeltét csak sajnos csatlakozott hozzánk egy haverom kiszöktünk hátul a szállonkból és úgy sétáltunk le a partra amikor vissza mentünk hárman fel mentünk egy dobra ahol ált egy pavilon. Már nagyon fáradtak voltunk de én nem aludtam el mint ők ketten fel akartam kelteni hogy elmondjam neki hogy mit is érzek iránta csak ahogy rá néztem furcsa érzésem támadt arra gondoltam hogyha elmondom neki már nem lesz ugyan az a barátságunk mert ő 100% hogy nem érez a barátságnál egy kicsit sem többet így hát inkább nem ébresztettem fel amikor felébredtek még nem volt olyan világos és arra gondoltunk hogy ébreszünk fel mindenkit sajnos rossz embereket akartunk felkelteni elsőnek be nyitottunk a szobába és a rib**c osztálytársuk épp le c**izta az egyik barátunkat aki meg s*x mániás így nem láttuk hogy sz**ta csak amikor be nyitottunk akkor nagyot ugrott a haverom az àgy elől ahol meg a k**va ült es a haverom alsó nadrágban álló f*sszal állt de gyors leült a barátnőm nem vette észre de en igen de inkább úgy tettem aki nem is látott volna semmit meg is undorodtam tőlük amikor elmondtam. A barátnőmnek ő se véleményezett undor nélkül én azóta nem is beszéltem a barátommal .. Na a barátnőm a barátom után szerintem jobban érdeklődők ez engem zavar is nem is titkolom igen féltékeny vagyok rá !! Amikor látom hogy együtt vannak beszélgetnek es abban a beszélgetésben flört is van nem is tudom szar érzés a barátom az osztály kedvenc volt az összes lány megvolt érte halva hogy milyen cuki mindenki ölelgedte puszilgadta ezzel nincs bajom lesz*rom hogy össze nyálazzák az arcát mert olyan kicsi es cuki de az tud sz*rul erinteni amikor a barátnőm csinálja ezt .. Na az a kérdés valójában hogy meg e èri elmondani neki hogy mit érzek iránta ha ez megváltoztatja a barátságunkat mert mar nagyon sokmindenen àt ment a barátságunk nagyon sokat veszegedtünk de mindig megbocsaltuttunk egymásnak de ha ezt elmondom nem fog változni semmi mert együtt nem leszünk de más lesz köztünk a barátság és szerintem pont rossz irányba menne ez ??? :( amúgy nem vagyok egy ilyen szent lèlek aki Írtózik a sex től így a haverom kapcsán csak nem gondoltam volna hogy ezzel a nővel megcsinálja
2014. aug. 12. 03:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Tanácsok:

-Használj írásjeleket a mondataidban. Elég szer úgy olvasni egy wall of text-et, hogy nincs tagolva.

-Sablon, e jobb megbánni, mint nem megtenni, és aztán őrlődni, hogy mi lett/lehetett volna

-Legyél kicsit romantikusabb. keresd a társaságát, apróságokból, reakcióiból észre kell venned, hogy hogy reagál. Ha azt látod, hogy tetszik neki, akkor próbálkozz be. Ha nagyon semmi reakció, akkor gondolkodj el, hogy jó-e így, vagy tényleg őt akarod!

2014. aug. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!