Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit érzek? Már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit érzek? Már nem szeretem? 16/L

Figyelt kérdés
Arról van szó hogy még néhány hónapja kezdődott hogy azthiszem beleszerettem egy fiuba. Nemtudom hogy szerelem vol e csak azt tudom hogy nélüle egynap nagyon lassan telt el és nélküle olyan lehangolt szomorú voltam. Amikor viszont a hangját halottam vagy beszélgettünk akkor nagyon jól éreztem magam a társaságában és csak melette szerettem volna lenni minden percben. Egésznap rá gondoltam és arra hogy alig várom hogy újra beszélgesek vele. Ő csak barátként tekintett rám. Aztn elmontdam neki mindent és nagyon megértő volt. Továbbra is barátok maradtunk. Egy hónapja hogy nem láttam de minden kezd zavaros lenni. Még mindig szeretnék vele lenni és beszélgetni vele , hiányzik a hangja és az egész lénye. De nem tudom hogy ez szerelem e. És mostanba furcsa mert néha nehezen jut eszembe az hogy milyen is az arca de a hangjára pontosan emlékszem. A hangja még mindig itt cseng a fülemben. Ahogy meglátok róla egy képet akkor ersze rogton eszembe ju az arca és nem is az van hogy elfelejtettem hogy hogy néz ki csak az hogy néha olyan homályosan tudom az emlékeimbe az arcát felidézni de minden másra emlékszem. Furcsa hogy más embereknek az arcát pontosan fel tudom idézni még azokét is akiket csak 2szer láttam de az ő arcár miért nem? talán már nem szeretem? de még mindig szeretnék vele beszélni csak nem akarom zavarni. Még mindig emlékszem minde eggyes beszélgetésre és hülyéskedésre. most mit érzek? miért felejtem az arcát el néha és a hangját nem? kb. 8 hónapig szerettem de most elbizonytalanodtam hogy egy hónapig nem láttam. és nem ismerkedtem senkivel sem. szerintetek most akkor mi van? bocsi mellesleg a helyesírási hibákért. és a válaszokat eőre is koszonom.

2014. aug. 5. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Ne írd le ezerszer, hogy nem emlékszel az arcára, de a hangjára igen, mert ezt felfogom, ha egyszer írod is.

2. Szerintem még mindig szereted, ugyanis annak, hogy nem tudod felidézni az arcát semmi köze ehhez, csak már elhomályosultak az emlékek.

Viszont én azt tanácsolom, hogy mihamarabb próbáld meg túltenni magad rajta.

2014. aug. 5. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Szóval akkor hogy is van?A hangjára nem emlékszel, csak az arcára?
2014. aug. 5. 12:34
 3/3 A kérdező kommentje:
az arcára emlékszem de nagyon homályosan és a hangjára tisztán emlékszem.
2014. aug. 5. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!