Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem vág idegre ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem vág idegre ez a mértéktelen rosszindulatúság ezen az oldalon? Vagy ti nem veszitek magatokra?

Figyelt kérdés
tehát akármilyen kérdést ír ki az ember, rögtön elkezdik szapulni, mindig a legrosszabbat látják bele, össze-vissza mocskolódnak, pedig (nyilván) nem is ismerik. Engem kikészít, nagyon mellre tudom szívni az ilyesmit, akár idegen írja akár nem. Azt hiszem egy ideig hanyagolom is az oldalt, mert teljesen rosszul lettem, hogy ilyen a világ...
2014. aug. 11. 16:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát 10-es kíváncsi vagyok az utcán melyik irányba fo..ná össze magát az illető hölgy...

Hang, és főleg internet emberek...

Ne add föl kérdező, ha megtanulsz mérlegelni, aki megfogadja a tanácsod, értük megéri maradni...

2014. aug. 11. 17:11
 12/17 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nem. Alapvető emberi vonás, hogy sokan a válaszban a fájdalmaikat írják ki, nem pedig a kérdezőt segítik.

Meg kell tanulni szelektálni a válaszok között is. És azokkal az emberekkel pedig tisztes távot tartani akiktől csak ennyi telik.

2014. aug. 11. 17:12
 13/17 BlackSword ***** válasza:
"nem vág idegre"... Nem... De az nem csapja ki a biztosítékot... Áhhh... Te is inkább magyarra jártál volna be...
2014. aug. 11. 18:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Jólvan menj csak nyugodtan, senkinek sem fogsz hiányozni :)
2014. aug. 11. 18:37
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem tehetek róla, hogy te nem hallottad még ezt a kifizetés. 5-ös lett a magyar érettségim és utálom, ha valaki nem ír helyesen. De ez nem helyesírás...ez szleng.
2014. aug. 11. 19:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Én meg tudok kérdőjel alakút szarni. Na, kb ennyit ér az érettségid, amivel manapság felvágni kb olyan, mint "hé, nézzétek, milyen szép doboz tejet vettem. tartós, magyar termék".
2014. aug. 11. 19:18
 17/17 A kérdező kommentje:
Ki vágott fel vele ?:D Én csak mondtam, hogy nem vagyok teljesen hülye, attól mert ilyen kifejezéseket használok :)...
2014. aug. 11. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!