Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az ha valakinek ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha valakinek ki van szivva a nyaka?!

Figyelt kérdés
Normalis valaszokat.
2014. aug. 11. 00:54
 1/10 anonim ***** válasza:
56%
Valaki kiszívta neki.
2014. aug. 11. 00:54
 2/10 A kérdező kommentje:
1es. Na ne... ha nem mondod nem tudom.-.-
2014. aug. 11. 00:55
 3/10 anonim ***** válasza:
az, hogy idióta a párja
2014. aug. 11. 00:56
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Még is mit vártál? Első válaszoló tökéletes választ adott.
2014. aug. 11. 00:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmit. Szerintem jó érzés.
2014. aug. 11. 00:57
 6/10 anonim ***** válasza:
azt hogy valaki oda nyomja a száját a másik nyakához és elkezdi szívni...próbáld ki a karodon XD ha még nem csináltad vagy csinálták és láss csodát piros lesz :D ki lesz szívva XD na ez történik a nyakkal is mikor ki van szívva...
2014. aug. 11. 00:57
 7/10 anonim ***** válasza:

nyakszívást csak szándékosan lehet csinálni, nem feltétlenül azt jelenti, hogy szex közben keletkezett

azért szokták kiszívokatni egymás nyakát, hogy látható legyen, egyfajta dicsőség vagy nemistudom mi, nálam már rég ki ment a divatból senkinek nem engedem, hogy kiszívja, baromság

csók mehet, de ha szív nyakon verem

2014. aug. 11. 00:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy barnásvöröses folt lesz a nyakán, mely száj általi szívás követkézményeként kialakult véraláfutás. Idővel eltűnik.
2014. aug. 11. 00:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezeket mind ertem es tudom is. De kb semmi ertelme nincs. Hulyeseg az egesz, hogy az egesz vilag tudtara adja, hogy pesig O most szeretkezett.
2014. aug. 11. 01:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Van aki szereti, van aki nem. Neked meg semmi közöd hozzá :)
2014. aug. 11. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!