Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon tényleg nincs egy normális pasi sem, vagy csak én nem találkoztam velük?
Az elején még elfogadhatóak is, de aztán hamar kiderül, hogy defektes fazonok.
Kiéhezett csókák járnak csak ide? Meg perverzek?
Annyira hihetetlen és megdöbbentő. /elnézést a kivételektől, tudjátok, akinek nem inge...de én ezt tapasztaltam/
Egy normális pasi számomra, ha már többen kérdezték :)
Úgy fair, ha már ilyesmit felhozok, hogy leírom :)
Legfontosabb: hűség, bizalom, figyelem, szeretet, kitartás.
Legyen rendes!
Fel tudjak rá nézni, mint férfira, eltudjak vele bármikor beszélgetni a legnagyobb hülyeségektől kezdve a legfontosabb dolgokig.
A külcsín másodlagos dolog. Valamilyen szinten persze fontos, hisz szeretem az igényes embereket, és aki igényes, ad magára, de hiába egy szép pofi, ha mögötte semmi értelem...
Amit nem szeretek és kizáró ok lehet: lustaság, hanyagság, dohányzás, illetve mértéktelen alkoholfogyasztás. (mértékkel nem gond)
Aj-aj, a lustasággal az a baj, hogy milyen gyökerezik. :(
Én pörgős vagyok, nem jönnék ki egy lustasággal.
jaguár.. nyasgem :) [bár ráhibáztál bal kéz párti vagyok XD kukkoló!!!]
Kérdező: és ezen "kikötések" közül melyik hiányára is lehet felfigyelni pár levélből ?:)
Szerintem a kitartás mindenképpen. (ami rögtön kizárja azt, hogy valakire felnézz) A rendes is erősen sántít.
Aki sokat van itt, azt nem hinném, hogy egy ügyes, fess emberke lehet. (ebben tévedhetek)
A bizalom meg alapból kizárt. Itt valakiben megbízni? Ugyan...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!