Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen az oldalon tényleg nincs egy normális pasi sem, vagy csak én nem találkoztam velük?
Az elején még elfogadhatóak is, de aztán hamar kiderül, hogy defektes fazonok.
Kiéhezett csókák járnak csak ide? Meg perverzek?
Annyira hihetetlen és megdöbbentő. /elnézést a kivételektől, tudjátok, akinek nem inge...de én ezt tapasztaltam/
Pedig én ismerek több jó fej "pasit" itt, sőt nem fogom megfordítani a mondandódat, hogy itt minden pasi rendes de egy rendes lány sincs, Há.. én ismerek rendes lányokat is itt és "pasikat" is.
Amúgy nem tudom, tudtad-e de egy ember se tökéltess.
És Mit nevezel te defektnek ??!? Kifejtenéd ?
Én normális vagyok :D
Küldjek képet a péniszemről?
hát relatív :D valaki szerint normális vagyok valaki szerint nem :D
szerintem van aki normális van aki nem :) én nem vagyok kiéhezett perverz :D sokak szerint ezért vagyok defektes mert inkább érzelmes vagyok...vagy lehet mégis defektes vagyok csak más okból...relatív :D ha megismernél akkor eldönthetnéd defektes/normális vagyok e a számodra vagy sem :)
21F
Miért, mi neked a normális?
Én itt ismertem meg a barátom aki szerintem normális, más kérdés, hogy rajtam kívül nem sokan tartották annak. :D
Vannak itt mindenféle emberek szerintem, de ez már az első 1-2 üzenetből kiderül, hogy ki az aki csak a micsodáját akarja mutogatni, és ki az akivel lehet értelmes módon ismerkedni.
Vannak normális pasik.Persze azt nem tudom mi bajod van azzal ha valaki perverz..jobb lenne egy besült pasi?Szerintem nem..
Nálam ez fordítva van..én bírom ha egy pasi perverz,persze mértékkel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!