Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon tényleg nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon tényleg nincs egy normális pasi sem, vagy csak én nem találkoztam velük?

Figyelt kérdés

Az elején még elfogadhatóak is, de aztán hamar kiderül, hogy defektes fazonok.

Kiéhezett csókák járnak csak ide? Meg perverzek?

Annyira hihetetlen és megdöbbentő. /elnézést a kivételektől, tudjátok, akinek nem inge...de én ezt tapasztaltam/

2014. aug. 10. 20:31
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Nem ismerkedős oldal, ez nem kérdéses, mondjuk én nem is olyan kérdést írtam ki, de valahogy a pasik 80%-a fel akart szedni, pedig én még véletlenül sem céloztam semmire.

Pár napja regisztráltam, de furábbnál furább dolgokat láttam/olvastam.

Azért fura, mert hirtelen minden tudni akarnak egy lányról, viszont szinte 0 energiát fektetnek az egészbe. Hamar feladják, azt is megfigyeltem. A való életbe én teljesen más típusú pasikkal találkozom.

2014. aug. 10. 20:53
 22/48 anonim ***** válasza:

"Azért fura, mert hirtelen minden tudni akarnak egy lányról, viszont szinte 0 energiát fektetnek az egészbe. Hamar feladják, azt is megfigyeltem. A való életbe én teljesen más típusú pasikkal találkozom."

ez nem teljesen igaz!!! én akikkel ismerkedtem sok időt és energiát szenteltem rájuk...még azokra is akikkel nem párkapcsolat céljából leveleztem...szinte 0 energiával szinte 0 tudást lehet szerezni :) és a levelező partnereim is terjedelmesen válaszolnak 1-1 terjedelmes levelemre :) szóval nem tudom ezaz általánosítás honnan jött...de lehet csak én nem látom fától az erdőt...

2014. aug. 10. 20:56
 23/48 A kérdező kommentje:

Én saját magamról beszélek, te meg ugyancsak saját magadról, a tapasztalataidról.

Ezért is írtam már a kérdésnél, hogy akinek nem inge...:)

Nem vagyunk egyformák.

2014. aug. 10. 21:00
 24/48 anonim ***** válasza:
privieső! Kérdező, eddig mennyit kaptál? :)
2014. aug. 10. 21:00
 25/48 October15 ***** válasza:

ott a pont.

Lásd anno Emma :) csak már nem rémlik a teljes nick, annyira még emlékszek, hogy a 2. nickje rohadt hosszú volt és sosem jegyeztem meg :D

Baromi jókat lehetett vele dumálni.

2014. aug. 10. 21:01
 26/48 Hardy Weinberg ***** válasza:
100%
Nem tudom mi számít neked normálisnak, de én például senkinek sem küldözgetek képet a hímvesszőmről. És amúgy értelmes módon is tudok kommunikálni. Viszont tényleg kell egyfajta aberráció, hogy kéjes örömöt okozzon az itteni kérdések és válaszok olvasgatása. Úgyhogy azt hiszem mégsem vagyok normális, ha ide regisztráltam.
2014. aug. 10. 21:02
 27/48 A kérdező kommentje:
Kaptam egy párat, de egyikre sem válaszolok, bocsi. Törlöm magam, elég volt ez a pár nap, így semmi értelme nem lenne. :)
 28/48 anonim ***** válasza:
igazad van bocsánat :)
 29/48 anonim ***** válasza:
87%
October15, az nem a bal kezed volt? :D
2014. aug. 10. 21:03
 30/48 Kerida ***** válasza:

Én találkoztam itt olyan férfival aki felkeltette az érdeklődésem... vele többet is el tudnék képzelni.

Meg még vannak páran, akikkel főleg fizikai akadályok miatt esély sincs.

2014. aug. 10. 21:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!