Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejönnek az olyan lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek az olyan lányok, akik ilyen stílusban öltözködnek?

Figyelt kérdés

[link]

(A kép nyilvános galériából van.)

2014. aug. 10. 19:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nekem igen. :)

19F

2014. aug. 10. 19:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen, ha jól néz ki a csaj.:)
 3/12 anonim ***** válasza:
fu nagyon bejön
 4/12 anonim ***** válasza:

Nagyon bejönnek nekem.

Jó is lenne ha egy ilyen lány álna most mellettem.

2014. aug. 10. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Az a gond ezekkel a lányokkal hogy általában 15-19 évesek és meg van a saját kis világuk, amibe nem fér bele akármi. Én pl eléggé kisportolt vagyok, utcára is tapadós pólót hordok, farmerral sportcipővel. Szóval szöges ellentéte vagyok az elvontabb, vonalnak.

De ha nyitna felém egy ilyen csaj, örülnék neki

22F

2014. aug. 10. 19:50
 6/12 anonim ***** válasza:
Az összes ilyen. Nem jönnék össze ilyen tömeggyártmánnyal....
2014. aug. 10. 19:51
 7/12 anonim válasza:
Persze,ha így néz ki a csaj.Látszik,hogy gyönyörű(vagy csak jól beállított+retusált kép)és borzasztóan jó alakja van.Ez alapból felizgat minden normális férfit és tök mindegy mi van rajta,szexi.Nem a ruha számít,hanem a csaj aki viseli azt.Aki ilyen jól néz ki,az bármit felvehet,nyál fogja folyni utána.Viszont aki kevésbé vonzó,az válogassa meg mit hord.Például egy duci vagy magas,nagyon vékony lánynak nem állna jól,hogy csak két példát említsek.Plusz az arc sem mindegy...szóval attól,hogy itt tetszik a srácoknak,ne hidd azt,hogy felveszed és mindenki megőrül majd a látványodtól.
2014. aug. 10. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
ezt a pi.nát bármilyen stílus elvinné
2014. aug. 10. 19:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Tucat! Személyiség jobban számít!
2014. aug. 10. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, ennél a csajnál biztosan.

Azért nem mindegy milyen az alakja a csajnak.

Vannak nők akik szinte mindenben jól néznek ki.

2014. aug. 10. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!