Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért öltözködnek férfiasan a lányok?
farmernadrág,cicanadrág,sportcipők,farmerdzseki,bőrdzseki,póló,pulóver--->ezeket hordja az összes lány
szoknyát azt sem tudom mióta láttam csajon,inkább rövidnadrágba járnak...magassarkú is ritkaságszámba megy már
A cicanadrágon én is egy kicsit meglepődtem, szerintem a felsoroltak közül az az egy nőies és rendben van. :D
Szoknyákból és magas sarkúkból viszont tényleg lehetne több hétköznapokon is, nemcsak bulikban meg alkalmakkor. ;)
Magassarkút én sem hordok gyakran, viszont a szoknya nálam alapkellék ,szerintem az a nőies , abból is van "lazább"
fazon pl farmerszoknya.
Ezt a cicanaci őrületet meg nem értem, szerintem elég igénytelen ahogy lehajolnak vagy bicikliznek, túlfeszül a cicacsoda és megcsodálhatom a bugyikáját premierplánban , mert persze egy ruhának nevezett pólót húznak csak rá :D:D:D
Minden öregasszony szoknyában jár, mi a probléma? :-))
Cicanaci, ezen behalok.
Amúgy hamarosan itt a nyár! ;-)
Igaz, hogy sok lány ilyeneket hord. És én nem is szeretem a farmercuccukat.
A szoknyát pedig különösen imádom. Szerintem nagyon nőiessé tesz és jól tud állni egy jól megválasztott szoknya. És soha nem hordok teljesen lapos talpú cipőt. Őszintén nem tudom, hogyan tudnak egyes lányok Convers-ben meg hasonló cipőkben járni. Persze nem fogom emiatt elítélni, megszólni vagy lenézni Őket, mert mindenkinek más tetszik és mindenki másban érzi jól magát. De egy elegáns cipő is lehet kényelmes, például a mostani cipőm is nagyon jól néz ki, illetve nőies, és mégis imádok benne lenni.
Egyébként pedig azért járnak abban, mert lássuk be elég kényelmes cuccok, amiket felsoroltál, bár azt mondjuk nem nem értem, hogy a cicanaci egy jó felsővel miért nem nőies. Én is szoktam hordani, és abszolút nem fiús. De amúgy meg tudlak érteni, mert néhány lány/nő tényleg nagyon nőietlen. De ez több mindentől is függ.
Bár szerintem a szoknya nagyon kényelmes.
Én nagyon örülök neki, hogy a mai tini, fiatalok alig hordanak szoknyát, és annak is örülök, hogy a mostani divat sem túl szép látványt nyújt, és örülök neki, hogy sokan megveszik a divatos cuccokat.
Most szemét vagyok biztos, de én örülök neki, így kevesebb a 'vetélytárs' mert én szeretem a szoknyákat, hordok is, magassarkút is, de csak bizonyos magasságig.
Hogy miért öltözködnek férfiasan? Azért, mert ezt hozta a mai világ, a nők feministák, akaratosabbak, erőszakosabbak, kiharcolják amit akarnak, és ezt sokkal hatásosabban érhetik el, ha nem törékeny nőnek öltöznek.
Meg szerintem ahogy én észrevettem, a mai fiatal pasik jobban szeretik a 'határozott, mindenről megvan a véleményem, belelevaló' típusú nőket, és a mai pasik szemében ezt a nőtípust a nadrágos lányok jelentik, mert ők modernek, mert 'csak azért se' hordanak szoknyát mert egyenjogúság van, meg nem kell velük macerázni a pasiknak, hogy megszerezzék őket.
Ezzel szemben a nagybetűs NŐKért küzdeniük kell, márpedig ha van akit könnyebben megkaphatnak, akkor kinek kell a fölösleges túra? Szóval a pasik ilyenek, a nadrágos határozott feminimeket bírják, mert mellettük kényelmesebb az életük.
A szoknyás nők mellé olyan szavakat társítanak, mint: érte harcolni kell, meg kell hódítani, mindig kedvesnek kell vele lenni, biztos törékeny, meg kell védeni, szóval olyan dolgok, amiket a mai pasik már csak nyűgként élnek meg.
És igen, vannak pasik, akik bírják az ilyen szoknyás nőket, na őket nevezem Igazi pasiknak, akiknek van ízlésük és merszük megszerezni és nem csak úgy megkapni egy nőt.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!