Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalom hiányos nők öltözködnek sejtetően?
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy lánnyal, aki magáról azt állítja, hogy nincs önbizalma. Ennek ellenére teljesen nőiesen, és még éppen nem kirívóan öltözködik.
Mi ennek az oka? Nincs is önbizalomhiánya, csak így próbálja magát eladni vagy ezzel kompenzál?
2014. márc. 12. 17:02
1/10 anonim válasza:
Azt vesz magára, amit akar. Te pedig hülye vagy.
2014. márc. 12. 17:05
2/10 A kérdező kommentje:
Miért? Én úgy tapasztaltam, hogy egy önbizalom hiányos nő úgy öltözködik, hogy semmit sem mutat magáról.
2014. márc. 12. 17:06
3/10 anonim válasza:
Vagy csak szereti ha dicsérik ahogy a legtöbb hasonló k**va, ezért kiprovokálja magának a bókot, mert ettől nedvesedik az egója. Derítsd ki!
2014. márc. 12. 17:06
4/10 anonim válasza:
Rosszul látod a dolgokat. A külsőről sose fogsz 100%-os képet kapni az illetőről. Ismerek én olyat, aki úgy öltözködik, mint egy útszéli k. de közben meg szerény, mint az ibolya.
2014. márc. 12. 17:21
5/10 A kérdező kommentje:
Én csak arra gondoltam, hogy aki nem büszke magára, az nem fogja mutogatni magát. Szerintem.
2014. márc. 12. 17:28
6/10 anonim válasza:
Ahogy a #4-es mondja, nem lehet tudni biztosan. Nekem van 1 barátnőm, akinek borzasztóan alacsony az önértékelése, szinte fájdalmas hallgatni, hogy hogyan gondolkodik saját magáról, de kívülről soha nem mondanád meg róla, mert testhezsimuló, dekoltázst kiemelő ruhákban járkál.
Én ugyanúgy önértékelési gondokkal küzdök és soha nem mernék felvenni ilyen ruhákat. Inkább ilyen seszínű, bő ruhákba öltözöm. Valamiért jobban érzem magam, ha sehogy se tűnök ki a tömegből.
Szóval beszélgess vele tovább és derítsd ki, hogy milyen is valójában! ;)
2014. márc. 12. 18:15
7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a barátnőd nem önbizalom hiányos, csak eljátssza a hattyú halálát. Csinos nő?
2014. márc. 12. 18:54
8/10 anonim válasza:
Ismerem annyira, hogy tudjam, nem színlel. Egyébként viszonylag csinos, bár alacsony és kicsit molett.
2014. márc. 12. 19:25
9/10 anonim válasza:
amiert ugy oltozkodik,ahogy,attol meg lehetnek onertekelesi problemai,talan ezzel probalja megodani.
2014. márc. 12. 20:09
10/10 anonim válasza:
Persze. Sokan pont ezzel kompenzálnak. Szerintem a legtöbb nő aki "mindent kirak" önbizalom hiányos. Mert nem értékeli magát annyira, hogy elhiggye, enélkül is érdekelné a pasikat. Mert szüksége van a bókokra, a sóvár pillantásokra. Azért öltözködnek kihívóan, hogy kompenzáljanak. (Persze nem mind, de gyakran előfordul.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!