Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben miért ilyen eltérő a lányok és a fiúk megítélése?
Kulturális dolog, aminek valószínűleg az állatvilágig nyúlnak vissza a gyökerei; ahol egy nőstény akkor funkcionál rendeltetésszerűen, ha rendesen felneveli a megfelelő hím által megfogant utódokat, míg egy hímnek "szét kell szórnia" a magvait, maximalizálva az utódlást.
A férfiak nagy részénél pedig csak akkor gyullad ki a piros lámpa egy ilyen nőtől, ha az nem hajlandó velük csinálni. A sok partner csak addig erkölcstelen, amíg nincs köztük az illető. Álszentség.
Ősrégi gondolkodásmód.
Ha egy pasi sok nővel kavar, ő a falu bikája, míg ha egy nő sok pasival kavar, akkor ő a falu k...r.vája.
Alapvetően még a régi gyökerekbe keresendő a válasz, amikor is még a nők nem voltak egyenlőek és a férfiaknak úgymond sokkal többet szabadott, mint a nőknek, a férfiaknál azonos dolgok természetesek voltak, míg a nőknél már megbotránkoztató volt.
Mert az emberek úgy gondolják, hogy egy nő nem teheti meg azt, hogy több pasival kavarjon, míg egy pasi miért ne? Elvégre ő pasi.:)
A nők legyenek szelídek, szendék, visszafogottak, mert ha nem ilyenek, akkor ők már rosszak.:)
Én abszolút nem látok különbséget a között, hogy egy pasi ágyba bújik 6 lánnyal, minthogy egy lány bújik ágyba 6 pasival. Pedig mások látnak különbséget, hisz ő lány, miért nem képes csak 1-el lenni?...:)
Jó akkor mondok más észérvet:
Azért, mert egy rakás hulladék vagy, aki mást nem tud csak sajnálatatni magát, magyarul tipikus nő vagy, aki mindig azzal van elfoglalva, h neki mekkora szar, holott vannak helyzetek, amikor nyilvánvalóan előnyt élvez.
Én, mint férfi felvállalom, h van, amikor nekünk könnyebb, van, amikor a nőknek.
Nem pedig magyarázkodok, ezért vagyok én férfi, te meg csak egy nő....
Egyrészt mert a nő a választó fél mert ő engedi be "magába" az ellenkező nemet vagyis ha egy nő sok férfinak igent mond akkor az azt jelenti nem válogat viszont ha egy férfi kap sok igent az azt jelenti hogy tud valami különlegeset.
Másrészt pedig a genetika. A nőknek csak korlátozott számú petesejtjük van viszont a férfiak végtelen számú spermával tudnak előállni így ha egy nő mindenkivel lefekszik mások szemében csak elpazarolja magát viszont egy férfi esetében a termékenységére utal.
Persze nem ezt gondolja a többség de ezek futnak át valaki agyán tudat alatt az ösztönök körül, mikor megítélik őket
mert a férfi a domináns a nő meg az alárendelt!
Az ilyen nőknek mint a kérdező meg nem pénzel fizetsz hanem oda hazudod h de jó veled,meg de kedves vagy.
Én is hasonló megállapításokra jutottam, mint a 13-as válaszoló, vagyis hasonlóan gondolom, hogy miért más a megítélés. Ez az én részemről csak azért visszás, mert a férfiak többsége sokszor azzal magyaráz meg dolgokat, hogy egyenlőség van, nem? Hát igen, de akkor ebben a kérdésben is egyenlően kellene megítélni mindkét felet.
Viszont látható a 13-as válaszoló primitív hozzáállásából is, hogy ez nem így van. Sokan ilyen dolgokat (hogy egyenlőség van blabla...) csak akkor mondanak, amikor valami sérti a büszkeségüket és csak ezzel tudnak jönni.
Egyébként 13-astól kérdezném, hogy miért is sajnáltatom magamat, továbbá hogy képzeled, hogy szar alaknak nevezel csak úgy? A kérdést azért tettem fel, mert egyszerűen megfogalmazódott bennem és ha elhiszed, ha nem, nem vagyok "elhasznált" lány, sőt... Tehát most mellé lőttél és ha adhatok egy tanácsot, egy kicsit több tiszteletet kellene mutatnod a nők iránt, tudod az a sikeres kapcsolat egyik legfőbb alapja.
16-os ez érdekes, de van igazság abban, amit írtál. úgyanúgy, mint az én kérdésemben.
Viszont én nem tartom lúzernek az ilyen férfiakat egyeltalán, sőt.
17-es, neked sem lesz sosem senkid, sajnálom.
Azért, mert felteszel egy kérdést, aztán csak magyarázkodsz.
Most akkor miért nem írtad ki az elején, h rohadtul leszarod a válaszokat és úgy se engedsz a 21-ből.
Vagy talán úgy gondolod meggyőzhető vagy?
Mert szerintem nem és nem is fecsérlem rád tovább az időmet, a társadalom így látja, ahogy én, a pár olcsó ribi, köztük te is meg azt gondol, amit akar.
További jó sírást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!