Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csak olyan pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak olyan pasikkal találkozok, akik csak szexet akarnak és semmi mást?

Figyelt kérdés
Én valami komolyabbra gondolok, aztán mindig csalódnom kell.
2014. aug. 10. 17:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok annyi különbséggel, hogy én fiú vagyok és csak ilyen lányokkal hoz össze a sors..
2014. aug. 10. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
szex esetleg kérdező?:)
2014. aug. 10. 17:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Na akkor ird azt a privit felizgatlak
2014. aug. 10. 17:12
 4/13 anonim ***** válasza:
És miért hagyod magad kihasználni? Nem igaz, hogy nem látsz.
2014. aug. 10. 17:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Mert arra való vagy.
2014. aug. 10. 17:14
 6/13 anonim ***** válasza:

Mi a gond a szexszel?

Egyébként, ha zavarba ejted őket, tehát az elején leszögezed, hogy "felesleges a vaginámért jópofiznod velem", meglepően vicces reakciókat kapsz. Ha hazudik, tehát aszongya "de én nemis", vágd rá, hogy "bizonyítsd".

Innen meg csak megy már...

2014. aug. 10. 17:15
 7/13 Kurtz Bickle ***** válasza:
Lehet, hogy nem látnak benned semmi olyat, amiért érdemes lenne továbbgondolni veled. Ez nem feltétlenül a te hibád, de lehetséges, hogy nem tudod demonstrálni azon tulajdonságokat, melyek azt bizonyítanák, hogy igen is érdemes veled komolyan foglalkozni. Az is lehetséges, hogy ők nem veszik észre ezeket benned, vagy nemes egyszerűséggel nem tartanak igényt egy komoly kapcsolatra. Ennyi információból ennyit lehet kihámozni.
2014. aug. 10. 17:21
 8/13 anonim ***** válasza:
Nemtom. Dugunk?
2014. aug. 10. 17:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem meg az a problémám, hogy nem találkozom olyan nővel, akivel érdemes lenne komoly kapcsolatot kialakítani, és akar is komoly kapcsolatot.
2014. aug. 10. 17:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Nemhogy örülnél neki...
2014. aug. 10. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!