Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyek vannak ahol tuti nem találkozok pasikkal?
Nem akarok komoly kapcsolatot de mindig bepróbálkozik valaki és ők persze nem ilyenre vágynak hogy hetente vagy 2hetente egyszer találkozzunk egy laza sétára vagy szexre és közben ne cs.sztessenek telón meg neten csak egyszer írjanak hogy na akkor melyik nap futunk össze. meg hogy ne kérjenek számon semmit és ha valaki náluk mégjobban megtetszik akkor elfogadjanak egy üzenetet hogy nincs tovább.
szóval ilyen laza valami
milyen helyekre Nem jár a 20-40-es korosztály pasi része?
herótom van a próbálkozóktól akiknek azt se tudom hogy mondjak úgy nem-et hogy ne sértődjenek vagy ne higgyék igen-nek csak mert nem voltam bunkó.
és hogy ne legyen mégtöbb olyan személy akit ezentúl kerülnöm kell az utcán :/
Járj valami gruppenszexelős helyre. Nem tudom a nevét sem a címét, de létezik ilyen és ahogy tudom a nőknek ha egyedül mennek akkor ingyenes és ehetnek-ihatnak ingyen.
Vagy állj be prostinak. Simán elmenne szerintem, és azt fogadod vendégként akit csak akarsz. Azt engedsz meg nekik amit csak akarsz, és nem fognak haragudni.
prosti nem leszek, pénzért sose csinálnám és csak olyannal szexelnék aki nagyon-nagyon bejön
leszbibár? :D oda nem merek menni.
nemrég derült ki egy csaj ismerősömmel aki tök kedvesen dumált velem azelőtt és aztán meg rám se nézett hogy bepróbálkozott finoman csak nem esett le O.o
én nem hetero vagyok
Van akinek igénye van egy ilyen nőre?!Szánalom,hogy egyes férfiak mennyire alacsonyra teszik a mércét.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!