Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen helyek vannak ahol tuti nem találkozok pasikkal?
Nem akarok komoly kapcsolatot de mindig bepróbálkozik valaki és ők persze nem ilyenre vágynak hogy hetente vagy 2hetente egyszer találkozzunk egy laza sétára vagy szexre és közben ne cs.sztessenek telón meg neten csak egyszer írjanak hogy na akkor melyik nap futunk össze. meg hogy ne kérjenek számon semmit és ha valaki náluk mégjobban megtetszik akkor elfogadjanak egy üzenetet hogy nincs tovább.
szóval ilyen laza valami
milyen helyekre Nem jár a 20-40-es korosztály pasi része?
herótom van a próbálkozóktól akiknek azt se tudom hogy mondjak úgy nem-et hogy ne sértődjenek vagy ne higgyék igen-nek csak mert nem voltam bunkó.
és hogy ne legyen mégtöbb olyan személy akit ezentúl kerülnöm kell az utcán :/
hm nekem több kialakulófélben lévő kapcsolaton pont ezért fuccsolt be, mert én is heti 1x akartam találkotzni...
egyébként pl nőgyógyászhoz gondolom nem járnak pasik ;)
úgyis megyek ilyen helyekre de nem dekkolhatok mindig pl. nőgyógyásznál :D valami olyan, ahol hosszú ideig lehet lenni?
ruhaboltba is addig jó míg tart az ember pénze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!