Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú-lány barátság?
Ti hisztek benne?
vagy csak én vagyok olyan szerencsétlen,hogy mindig elveszítem a fiú barátaimat?!:(
Szerintem igen, de csak abban az esetben, ha egyik fél sem vonzódik a másikhoz.
Pl. nekem a legjobb haverom fiú, de egyáltalán nem az esetem. Ő nem csajozós típus (még az is lehet, h meleg, de sosem kérdeztem tőle). Tök jól elvagyunk.
Viszont a másik legjobb barátom pont az ideálom, elsőnek csak simán tetszett, de később beleszerettem és elég nehéz volt csak a barátja lenni. Szerintem neki is, mert nemrég összejöttünk
Igen, létezik de örökké nem fog tartani :)
Nekem is vannak lány barátaim, mondjuk velük azért van barátság mert viszonylag messze lakunk egymástól. Ha közelebb lennénk lehet, hogy valamelyikükkel több lenne. De ez csak feltételezés, nemtudom. A lényeg, hogy létezik :)
Számomra nem létezik, tapasztalatból mondom:
1, Párkapcsolat, szex, pasi/nő viszony
2, Munkatárs viszony - távolságtartóbb, többnyire kevés személyes pontokkal, inkább munka/iskolához köthető
3, "Haver csaj" akivel hülyültök többnyire, de nem kerültök közel egymáshoz, mert vagy kölcsönösen nem jöttök be, vagy mondjuk a haverod nője.
és végül a 2 mumus:
4, Lelkitárs, a legintimebb, legszemélyesebb viszony férfi-nő között és a legveszélyesebb is. Ehhez szerintem évek kellenek hogy kialakuljanak, aminek a vége könnyen lehet életre szóló kapocs, vagy egy nagy szar kupac is.
5, Az ex akivel jóban vagy. Igen nekem is van ilyen, távolságtartó legtöbbször csak egymás iránt felületesen érdeklődő viszony. Viszont már voltatok együtt így "ismeritek egymást" (ha másnem egymás testét). Ha úgy van ebből még lehet szex újra, csak újrakezdés nem ajánlott.
Számomra ilyen viszonyok vannak a lány ismerőseimmel, egyiket se nevezném barátnak. 25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!