Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerelem? Elszeretném feledni, de nem bírom!
Figyelt kérdés
15 éves vagyok. elég fiatal. Van/volt egy fiú akit régóta nem bírok elfelejteni. Még pár hónapja összevesztem vele ,bunkó volt ,és mindig az ,de nem bírom elfelejteni! Már úgymond végleg lezártam vele ,mindent ,de a gondolataimban mindig ott van..pedig nem is kedvelem ,utálom
őt ,de az a gond ,hogy még egyszer úgy érzem ,szeretném megmondani neki ,hogy igen ő a rossz ,nem én(engem állított be bunkónak természetesen) . Néha gondolom ,hogy lehet szerelmes e vagyok belé ,de az a lényeg nem bírom sehogy sem elfelejteni. Találkozom új emberekkel ,beszélek a barátaimmal ,próbálkozok. Tudna valaki valami jó tanácsot adni?
2014. aug. 10. 14:00
1/1 anonim válasza:
A legbiztosabb, ha beleszeretsz másba. Egyébként a legjobb, ha leírod egy papírra, hogy mit utálsz benne, miért rossz ember meg ilyenek. Próbálj meg inkább csak dühös lenni rá, és lehetőleg minden idődben találj elfoglaltságot. Lehetőleg ne nézz szerelmes filmet :) , hallgass pörgős, vidám zenéket és sportolj minél többet. Találj új hobbikat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!