Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek javítsak a külsőmön, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek javítsak a külsőmön, ha a férfiak úgysem néznek rám?

Figyelt kérdés
Alapból jó az alakom, de mellé még rendszeresen edzek is, csinosan öltözködöm, ápolt vagyok, de így sem kezdeményez nálam SENKI. Miért van ez? Akkor mi az ami elég a férfiaknak? Kihozom magamból a maximumot, de ez ezek szerint nem elég...
2014. aug. 10. 00:43
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

7-es vagyok.

Nem lehet, hogy a kisugárzásoddal van a baj ?

Mosolyogsz? Kedves vagy?

Nem lehet hogy az eddigi sikertelenségek miatt, tudat alatt, elfojtod a nőies bájt ?

Nagyon lelombozó tud lenni, ha egy nő nem mosolyog, undok és hideg. Persze nem feltételezek rólad semmit, ez csak egy ötlet, nem bántani akarlak.

2014. aug. 10. 00:54
 12/25 Marc Bolan ***** válasza:
Vannak ismerőseid/barátaid, ugye? Mutasd magad nekik! Lássák az emberek, hogy milyen vagy. Előbb-utóbb így felfigyel majd rád egy srác.
2014. aug. 10. 00:54
 13/25 anonim ***** válasza:

A szokásos:

dobj már ki egy képet, hogy lássuk milyen vagy. Hátha észreveszünk valamit, amit te nem ( vagy mondjuk utána rád kattan 27 csávó privátban és problem solved).

2014. aug. 10. 00:57
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem fogok ide képet kirakni.
2014. aug. 10. 01:00
 15/25 anonim ***** válasza:
és privátban? :3
2014. aug. 10. 01:01
 16/25 A kérdező kommentje:
Úgy sem.
2014. aug. 10. 01:03
 17/25 anonim ***** válasza:
Én rád néznék, ha tudnák mit nézni. Kíváncsi vagyok. Priviben küldesz? :)
2014. aug. 10. 01:03
 18/25 anonim ***** válasza:
Na akkor nem tudom hogy segítsünk neked.. De legalább ez jó példa arra hogy a külső nem minden(nagyon nem), esetleg írhatnál pár belső tulajdonságot is.
2014. aug. 10. 01:09
 19/25 A kérdező kommentje:
Mások szerint kedves vagyok, segítőkész, megbízható, tudok sütni-főzni, kreatív dolgokkal foglalkozni. Elég csendes vagyok, csak akkor beszélek, ha van is mondanivalóm, de amúgy bárkivel el tudok beszélgetni. Nem szeretem, ha beleszólnak a dolgaimba és ha valamit helyettem próbálnak megcsinálni.
2014. aug. 10. 01:12
 20/25 anonim ***** válasza:

Látatlanban nem fogunk tudni mit mondani, az első benyomás meg mindig vizuális.

A nem kezdeményezők azért legalább a beszélgetésig elmennek? :D

2014. aug. 10. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!