Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Régi szexbéli hibát hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régi szexbéli hibát hogyan javítsak ki anélkül, hogy leesne neki, hogy anno csak megjátszottam?

Figyelt kérdés

Az első nagy szerelmemmel 17 évesen jöttem össze, és 18 évesen feküdtem le először. Akkor nagyon tapasztalatlan voltam, de élveztem vele együtt lenni. Mindenesetre elélvezni egyszer sem tudtam vele(ő volt mindenben az első nekem). Volt, hogy közelében voltam az orgazmusnak, de annyira kérdezgette, hogy "hogy állok?", hogy végül sosem sikerült elmennem. Egy idő után inkább megjátszottam az orgazmust, mert bár élveztem a szexet, de nem értem sosem csúcsra, és kellemetlen volt, hogy állandóan faggatott (nyilván én egyszer nem kérdeztem hülyeséget, hanem pl. lovagoltam addig, amíg el nem élvezett).

Azóta együtt voltam 2 fiúval, és megtanultam, hogy hülyeség színlelni orgazmust, mert el tudták érni nálam mindketten. Tudom, hogy anno meg kellett volna beszélni az első barátommal, hogy nem tudok úgy elmenni, ha "sürget", de ez akkor nem történt meg, mert tapasztalatlan, szégyenlős (és hülye) voltam.

Ki is nyalt, de csak előjáték részeként, én is leszoptam szex előtt, de csak izgatásképpen, nem orgazmusig ment. Azt állította, hogy nagyon jó vagyok, és nem hitte el egy pillanatig, hogy szűz voltam. Én pedig nagyon be voltam feszülve, ő meg állandóan kérdezgette, hogy mikor megyek el, és ez sem segített a helyzetemen.

Én részben ezért (is) szakítottam vele, de nem mertem neki elmondani, mert úgy ismerem, hogy nagyon magára vette volna. Mai napig úgy érzi, hogy sokkal jobb nő vagyok nála. Kicsi pénisze volt, ami őt zavarta, engem nem. Rájöttem, hogy ezt a fiút nagyon szeretem, de ostoba voltam.

Nincs pofám bevallani neki, hogy egyszer sem élveztem el, csak ki akartam kerülni a sürgetését, hogy mikor megyek már el. A srác állandóan keres, amióta szakítottam vele (2 éve). Most nagyon akar találkozgatni. Emberileg szeret(t)em, de mással sokkal jobb volt a szex.

Nyilván kommunikáción múlik, hogy vele milyen lenne újra lefeküdni, de gondolom semmit nem változott a kérdezősködés terén. Ha nem nyaggatott volna állandóan, hogy lassan elmegyek-e, stb., akkor szerintem sokkal jobban élveztem volna.

Viszont ha összejönnék vele, és lefeküdnénk, és megbeszélném vele, hogy ne kérdezgessen, csak csinálja tovább, akkor nem fog megsértődni?

Nem fog leesni neki, hogy régen csak színleltem? Nem akarom megbántani, de ezért félek vele találkozgatni. Tudom, hogy tudnék belé szerelmes lenni, de kamuorgazmusosdit soha többet nem fogok játszani, az is biztos.

20L

2014. máj. 12. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem hülye, akkor nem fog. Normális ember megérti, hogy fiatal voltál, tapasztalatlan, nem ismerted a tested...
2014. máj. 12. 17:30
 2/3 Amélia:) ***** válasza:

Ha szereted, talizz vele.

Később nyugodtan megmondhatod, h maradjon csendbe és ne faggatózzon, mert bazi idegesítő...:DDD Most ebbe nincs semmi. Ha nem vagy őszinte, ugyanolyan rossz lesz, mint régen...

2014. máj. 12. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Az őszinteség a legjobb, nyugodtan mondd meg neki, hogy ne kérdezősködjön.
2014. máj. 12. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!