Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy újra bejöjjek neki?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány.Szinte eggyidős velem.Volt eggy pillanat amikor gondolom valamennyire tetszettem neki,mostmár csak egy nagyon kicsit.Mit csináljak,hogy újra bejöjjek neki ?

(Szoktunk beszélni messengeren)

2014. aug. 9. 19:46
 1/3 anonim válasza:
100%
A lányoknak bejön az,ha konkrétan elmondod neki azt,amit szeretnél tudni, mondd el neki azt,hogy neked bejön,várd meg a reakciót,lehet sokkoló lesz neki, pozitív értelemben én nem tud mit mondani majd, de később vissza térve témára valószínűleg sikerrel fogsz járni.
2014. aug. 9. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
tudom hülye kérdés de te szoktad jobban kezdeményezni a beszélgetést messengeren vagy megvárod mig ő ír? :)
2014. aug. 9. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ !

És ő is szokott irni,lehet,hogy én többször irtam neki eddig.

2014. aug. 9. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!