Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van a gyakorin annyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a gyakorin annyi szatír és zaklatnak privibe?

Figyelt kérdés

tegyük fel válaszolok egy szexuális jellegű kérdésre és ők már rögtön rám is priviznek hogy sexelnének velem vagy járnának vagy csak a farkukat küldözgetik nekem (megjegyzem jó ocsmány a farka sokuknak amit én nem is mutogatnék ha nekem lenne) szerintetek miért van ez?

Ha ezek a szatírok is olvassák válaszoljanak ők is

2014. aug. 9. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Mert impotensek.
2014. aug. 9. 19:15
 2/9 anonim válasza:
Ezt kiírtad már az előbb nem?
2014. aug. 9. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Én van, hogy ráírok sokakra, de kizárólag beszélgetési céllal. Soha nem írom, hogy szexelni, járni akarok az illetővel, és képet sem küldök és nem is kérek.

Remélem, ez nem zavaró.

2014. aug. 9. 19:16
 4/9 A kérdező kommentje:
nem írtam ki ilyen kérdést mutatsz linket?
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, én azt nem tudhatom, én rám még sosem írtak ilyesmit.
 6/9 anonim ***** válasza:

Ohhh....ne foglalkozz velük, szerintem az itteni nők/lányok 90%-ának küldenek ilyen "kedves és "udvarló" üzenetet, sőt még férfiaknak is.

Igénytelen, kiéhezett férfiak/fiúk, akiknek már minden mindegy, csak punci legyen, de az egészbe az a vicces, hogy ők ezt észre se veszik....röhögj egyet rajtuk és töröld ki az üzit, én is ezt teszem :)

2014. aug. 9. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Privi?
2014. aug. 9. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:

namost azt képzeld el, hogy én férfi létemre is kapok ilyenket :D

Megfigyelésem, hogy a lányok sokkal sokkal kultúráltabban ismerkednek :) dícsérnek, majd csak kibújik a szög a zsákból "hány éves vagy", és "van barátnőd"? :D

2014. aug. 9. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg provokatívak a válaszaid.
2014. aug. 9. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!