Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklatnak. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Tudom, az első valasz. Menj rendőrségre. De elotte mesélek. Van egy férfi, joval idősebb nálam, csak beszélgettünk. Aranyosnak tunt,kedvesnek mert mindig mosolygott. Mondom most ha beszélgetünk nem lesz gond, es mesélte is hogy családos, 2felnott fia van. A lenyeg, egyszer elkapott, odaszoritott a falhoz, elkezdte leszedni a ruhát rolam, én remegni kezdtem aztán megkérdezte. Nem akarod? Kopni nyelni nem tudtam. Nagy nehezen elengedett. Legkozelebb megismétlődött. Akkor a hajamnál fogva húzott ODA, hogy én szájjal elegitsem ki. Annyira ideges voltam elrohogtem magam es ugy közöltem vele hogy én ugyan nem. Elkezdett taperolni, én meg nem tudtam mit tenni. Anyunak mikor elmeséltem o annyit mondott "biztos kezdegettel". A sajat anyamat nem érdekli. Es kezd tönkremenni a kapcsolatunk a barátommal, nem tud ezekről, nem merem mondani. Viszont közeledését sem szeretem. Sem semelyik férfinak, valahogy undorodom mindtol! 19/L
miért nem védekezel? miért mész a közelébe? miért nem szólsz a párodnak?
2014. ápr. 8. 00:16
2/17 anonim válasza:
Sajnalom. Egy ideig zavarni fog, én is leállitottam a közeledéseket egy időben a párommal. Sajnálom h ezt át kellett élned
2014. ápr. 8. 00:17
3/17 A kérdező kommentje:
Te tudsz védekezni ha odaszoritanak a falhoz, es szinte sokkot kapsz? Mikor ugyerzed rogton elajulsz?
2014. ápr. 8. 00:17
4/17 anonim válasza:
Ki ez a férfi (mármint honnan ismered), és hol, milyen körülmények között maradtál vele többször is kettesben, ahol volt alkalma ilyet tenni?
Az első alkalommal miért nem kiabáltál segítségért?
2014. ápr. 8. 00:18
5/17 A kérdező kommentje:
Irok akkor privatba .
2014. ápr. 8. 00:21
6/17 anonim válasza:
szerintem ez kamu
ilyen gyökér csaj nincs még 1 földön mint te.
2014. ápr. 8. 00:22
7/17 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok. Elküldheted nekem is.
2014. ápr. 8. 00:23
8/17 anonim válasza:
"Kopni nyelni nem tudtam. Nagy nehezen elengedett. Legkozelebb megismétlődött."
Az első még oké, azt nem tudhattad. De ezek után miért adtál még egy lehetőséget a dologra? Miért mentél a közelébe megint?
Kerülni kellett volna, messzire.
2014. ápr. 8. 00:26
9/17 anonim válasza:
Semmiképp se maradj vele kettesben (már az első eset után se szabadott volna!), és hordj magaddal paprikasprayt, ha valahogy mégis zaklatna legközelebb, fújd le és menekülj. Vagy a kiabálás is megteszi ha vannak hallótávolságban emberek, ha más nem, megzavarja a palit.
Rendőrségre is érdemes lenne azért elmenni feljelentést tenni, bizonyíték ugyan nincs, de esetleg beijed a fickó és leakad rólad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!